onsdag den 19. juni 2019

Perfekt træning

Flot vejr til rallytræning

Jeg sendte i går morges mine ønsker til dagens rallykonkurrencetræning hos Amanda: ”Ønsker til i morgen. Kringlet ny bane og forstyrrelser fra de andre ligesom vi sluttede sidst. I individuel runde starter med forstyrrelser.”

Det var juleaften og alle ønskerne blev opfyldt 😊

Banen var kringlet, men så heller ikke værre. Der var sideskift om kegle fra højre side, som vi trænede lidt inden, der var tre skridt til venstre med hund på højre side, der var 90 grader stå, sit, dæk, der var en løbesekvens à la svensk rally.

Vi var på som nummer 3 af 4, og de tre andre var perifere forstyrrelser mens Amanda var meget forstyrrende på banen. Pointen var, at jeg godt ville presses, for at få mulighed for at arbejde fornuftigt med håndtering af fejl.

Det lykkedes over al forventning. Der skete en del ”fejl”, fordi Max blev lokket/fristet, men jeg fortsatte ufortrødent, præcis som jeg forsøger at gøre til prøver, men som jeg tit ikke lykkes med, senest i søndags på Anitas bane, de fire første skilte. Max kunne godt nok afledes i dag, men han kom hurtigt tilbage, og arbejdede supergodt videre, virkelig flot arbejde af ham.

I den individuelle tid var de tre andre rigtige forstyrrelser. Poul og Rosa gik på banen og trænede, Elisabeth og Hanne stod meget tæt ved startskiltet og talte sammen, som man næsten kan opleve det til prøver. Jeg skulle lave starter, som jeg ønskede dem, ikke noget med at tage linen af udenfor og lade Max lave en smuttur. Nej, ind til startskiltet, tage linen af og give starttegn.

2 gange gik Max hen til de to, jeg gik hen til dem, og tog Max i line og gik udenfor. Ikke noget negativt, jeg afbrød bare uden at sige noget. Kort opvarmning og så i gang igen. Og sådan fik vi nogle starter lige i øjet.

Fantastisk morgentur

Der er masser at arbejde videre med, men hold da op hvor var det skønt at opleve, at vi kunne genskabe de uønskede dele af prøvesituationerne, og på en enkel måde vende dem til noget positivt.

Tak til hele holdet for deres indsats og især tak til Amanda, som endnu engang overgik sig selv, og fik mig til at opleve træning, der virkelig rykkede.

Ingen kommentarer: