fredag den 21. juni 2019

Max og Makker

Der kommer flere og flere ord på stregerne for oven :-)

I Max i topform skrev jeg om det tætte program for resten af juni. Jeg er heldigvis blevet klogere (!) og kunne godt se, at der var vildt i forhold til Max. Vi er et makkerpar, og det betyder at det skal være fair overfor os begge. Vi trænede Nose Work tirsdag og rally onsdag. Var det så også vigtigt at træne rally torsdag, i forbindelse med at jeg skulle undervise i nordisk sammen med Amanda … Næh, det var det bestemt ikke, så jeg meldte Max fra.

I dag havde vi tredje runde af fire på Johannas FS-hold, og jeg har endnu ikke været der alle 3 timer 😊 I dag var ingen undtagelse, jeg tog den første time med Max, og droppede de sidste to timer med individuel tid, fordi jeg – på forhånd – havde besluttet, at Max og jeg havde brug for afslapning inden en lang weekend hjemmefra.

Til gengæld var vi et totalt godt makkerpar den time, vi var der! Vi arbejde med forskellige tricks med ”lommeur” (en parkeringsmønt i en stump ledning) og fik i den individuelle tid talt om forskellige variationer af anvendelse af mønten i snoren.

Jeg har lagt en plan for udvikling af nummeret, hvor vi træner forskellige stumper isoleret og får dem helt skarpe, inden vi sætter dem sammen. Der er en ny indledning i forhold til When I’m 64, men da musikken starter er det samme forløb, bare med udskiftning af nogle af tricksene. Det bliver rigtigt godt!

Vi havde kun fokus på at have det sjovt. Udover ovenstående arbejdede vi med rallyøvelser, herunder lidt starter med Louise og Cherie som forstyrrelse. Og det gik rigtigt godt.

Ingen tvivl om at Max er blevet meget gladere og mere rolig det sidste halve år, og jeg har forsikret ham om, at der intet sker i weekenden, som vil ændre på vores gode makkerskab, vi er kommet for at have det sjovt og ikke andet.

Ingen kommentarer: