søndag den 26. august 2012

Kredsmesterskaber i DKK Kreds 9


Optakten var perfekt. En god nats søvn til både Megan og mig, op kl. 6, morgenbad til mig, morgenmad til Megan, en tur i hotellets have og derefter over i Skive Anlæg, hvor vi bl.a. så volieren:


Der var ikke andre end os. Tilbage til hotellet, tjekke mail og Facebook, pakke og så ned og spise morgenmad i hyggeligt selskab med Ulrike og hendes mand og Marianne. Tjekke ud og køre til Spøttrup, hvor DKK Kreds 9 i dag afholdt Kredsmesterskaber.

Jeg var jo blevet lokket til at efteranmelde, så der var 5 i championklasse, og der var kommet yderligere én til, så vi var i alt 6 i klassen, Helle Kristensen debuterede i DKK championklasse, de øvrige var henholdsvis nr. 5, 6, 10, 11 og 14 fra DM, et stærkt felt. Vejret var perfekt for os, lidt overskyet, lidt sol, 17-18 grader vil jeg tro.


Banen var ganske regulær, masser af plads, ingen fælder. Så alt var med os synes jeg.

Og det gik da også rigtigt godt. Kontakt fra starten, nogle få langsomme reaktioner, det føltes godt hele vejen. Trine, som var dommer, sagde umiddelbart efter at de var det flotteste hun havde set os lave, og flere andre kom og kommenterede vores gennemgang. Bl.a. var der en som havde bemærket, at hver gang Megan var på vej til at hænge, havde jeg givet en kommando så hun kom i position igen – yes, det virker.

Vi havde fået lovning på præmieoverrækkelse lige efter klassen, da 5 ud af 6 deltagere var fra Sjælland og havde været til DM også, og sådan blev det. Det var ganske tæt med 2 x 88, 1 x 94 og 3 x 95. Megan fik 95 (trukket for 4 langsomme reaktioner og 1 ude af position) og havde hurtigste tid, 2:30:37, 20 sekunder hurtigere end nr. 2, og 28 sekunder hurtigere end nr. 3. Det er gode gamle Megan: når hendes fører arbejder ordentligt med hende er der masser af energi og tempo. Så vi endte sørme som kredsmestre og fik flot roset, stor pokal og en kæmpe sæk foder samt et håndklæde!

Trine sagde, at jeg jo ikke kunne bruge de 95 point til noget, og jeg svarede straks at det kunne jeg bestemt, mentalt! For prøverne sidste lørdag, i går og i dag viser at jeg kan gå med Megan på et væsentligt bedre niveau end jeg har gjort nogensinde. Resultatet i dag var vores bedste siden kredsmesterskabet i Allinge 28. august 2011, og prøven i dag var vores 20. siden da …

Jeg håber ikke Christina har ret, hun skrev ”I er åbenbart altid bedst dagen efter et DM ;-)". Jeg håber vi kan være gode hver gang et godt stykke tid fremover :-)

Ingen kommentarer: