torsdag den 2. august 2012

Megan og LP

I forbindelse med at jeg har igangsat et træningsprogram for Megan, for at skærpe formen til DM i rally 25. august, dukker der forskellige interessante tanker op.

I går da jeg trænede i Jersie sammen med Susanne og Camilla tænkte jeg flere gange, at vi var tilbage ved en af mine mange forsøg på at starte forfra med fri ved fod, og at det faktisk gik rigtigt godt.

I dag havde vi afslutning af sommer LP og rallyholdet i Osted, og jeg havde lovet Anita at gøre en rallyekspertbane klar, som hun havde sendt. Og da jeg gjorde det i går eftermiddags blev jeg enig med mig selv om, at den skulle Megan da gå, når den var stillet op i dag.

Det gik rigtigt godt i alle de stationære øvelser – ja, Anita har fortalt mig flere gange, at det ikke er der, jeg har problemer – men i fri ved fod delene, fx slalom og spiraler, begår jeg nogle af de grundlæggende fejl, som jeg straks ser hos mine kursister, men ikke hos mig selv: bruger hundens navn som kontaktsignal, justerer tempo efter hunden, belønner ikke tilstrækkeligt langt fremme … og sikkert meget andet :-) Men igen følte jeg, at det kun var småting der skilte os fra en virkelig god fri ved fod.

Og som kom jeg til at tænke på den manglende variation af min træning med Megan. Hun er blevet meget mere stabil i en masse momenter siden vi var oppe til LP sidst. Jeg har ikke trænet "rigtig" LP med Megan i næsten to år, men jeg må indrømme, at jeg godt kunne blive fristet til at forsøge at træne det nødvendige for at gå en LP3 med Megan. Efter rallybanen i dag lavede jeg en fremsending (super), springapport (super) og stillingsskift (ekstra kommandoer til stå, men ellers ok).

Det vil give en bedre variation i træningen med Megan at LP-øvelser med , og at gå op til en LP3 med hende vil bestemt ikke lægge noget forventningspres på hverken hende eller mig, men vil være et hyggeligt mål.

Så mon ikke jeg kunne finde et lille LP-arrangement, hvor vi kan hygge os igennem en LP3?!

Ingen kommentarer: