tirsdag den 7. august 2012

Hverdag igen

Sommerferien er slut for mit vedkommende, og der kom lidt mere fokus på hundene og min egen hundetræning end til daglig, og det var ikke så tosset.

Nu er det hverdag igen, og en række nye hold er i gang, både som underviser og som kursist.

Mine LP-hold i Jersie startede i går og det var en dejlig blanding af nye og kendte ansigter. Jeg er også nørdet på det område; jeg synes det er ualmindeligt interessant at lære nye ekvipager at kende, se hvordan de arbejder sammen, og finde ud af hvor jeg tror jeg kan hjælpe dem til at udvikle sig.

Og jeg synes det er skønt at møde kendte kursister, og vide at jeg godt kan udfordre dem og deres hunde, fordi de kan meget mere end førerne tror. Jeg tror der var flere kursister der oplevede at deres hunde kunne ikke så lidt mere, end de selv troede. Og man skal bestemt ikke sige til mig, at ens hunde ikke kan … For det vil jeg gerne modvise, og det går som regel også godt :-)

Tirsdag er hjemmeaften.

Onsdag starter Anita og jeg hold i Osted. Anita kører et rallyhold, som jeg er tilmeldt med Max – vi har virkelig brug for at træne med forstyrrelser – og så kører vi sammen et LP-hold. Jeg har tidligere nævnt at jeg gerne vil træne LP hos Anita, det bliver i næste runde!

Torsdag starter en ny runde hos Johanna, hvor Max går på et LP-hold og Lille Bjørn på det næste.

Og dermed er mandag, onsdag og torsdag booket de næste mange uger.

Fredagen er normalt helliget hjemmefronten, men fredag den 24. er en undtagelse. Jeg er blevet inviteret til at dømme ved Islandsk Fårehundeklubs klubmesterskaber i LP og rally. Det er en stor ære og jeg glæder mig til at dømme 10 LP1-hunde og 22 rallyhunde, heriblandt 2 af Danmarks top rallychampion ekvipager: Annie og Tira samt Sidsel og Bylgja.

De to er også blandt mine favoritter til DM dagen efter i Spøttrup, hvor jeg stiller op med en toptunet Megan. Bortset fra træning i afmålte portioner, som går fantastisk, er eneste seriøse generalprøve Border Collie Klubbens rallyprøver 18. august, hvor vi bl.a. skal møde de to førnævnte ekvipager, som begge jagter den sidste superrallypind! Samme dag skal jeg også op med Max i rally begynderklasse.

Inden for den nærmeste horisont er også Lille Bjørns første LP3 i 3½ måned og Max’ debut i LP1, henholdsvis 1. og 2. september i Roskilde.

Og lørdagen efter, den 8. september 2012, er jeg med de to drenge i Beder for at deltage i Danmarksmesterskab i LP og Rally for Terriers, med Max i LP1 og rally begynder, og Lille Bjørn i LP3 og rally ekspert.

Ja, det er blevet hverdag igen.

Ingen kommentarer: