tirsdag den 28. august 2012

Total hundeuge


Denne uge står totalt i hundenes tegn, om muligt mere end ”normale” uger. I går undervisning på to LP-hold i Jersie. I dag vikar på et hvalpe- og et let øvet hold i Jersie sammen med Merete. I morgen et rally og et LP-hold i Osted sammen med Anita. Torsdag skal jeg træne LP med Max og Lille Bjørn hos Johanna. Fredag skal jeg forhandle om hal til Sydkystens Hundeskole og stille op til vores stand på Store Hestedag på Roskilde Dyrskueplads i weekenden. Lørdag skal Lille Bjørn op i LP3 i Roskilde. Og søndag skal Max debutere i LP1 i Roskilde.

Med så meget undervisning skal jeg virkelig planlægge nøje, for også selv at få trænet op til weekendens prøver. Efter 4 dage uden træning kunne jeg godt mærke lidt abstinenser i dag, og da Kirsten spurgte om vi ikke skulle lave en generalprøve med Max, ligesom jeg gjorde dengang Lille Bjørn skulle debutere i LP1, fik vi hurtigt gjort klar til det i haven. Det gik godt, dejligt fokuseret arbejde af Max, og ikke mindst næseprøven (tabte til sidst i plads, men ellers perfekt) og dækken (lå perfekt 1 minut) var jeg meget tilfreds med.

Så lidt træning med Lille Bjørn, meget godt men også nogle forbedringsområder, specielt stillingsskiftet dæk-stå synes at være glemt (?), og indkaldet er langt fra at fungere.

Og så ganske kort træning med Megan.

I morgen har jeg aftalt enLP3-generalprøve med Lille Bjørn hos Anita inden undervisningen i Osted.

Torsdag hos Johanna kommer der så fokus på 3-4 momenter for hver af hundene, og så er vi klar til weekendens prøver.

Og så må jeg indrømme at jeg bestemt ikke er færdig med at glæde mig over søndagens rallyprøve med Megan. Kirsten, som ikke synes pokaler og rosetter hører hjemme i stuen, har givet særtilladelse til at weekendens trofæer står fremme indtil videre.

På opfordring har jeg også suppleret listen over årets rallychampion med en uofficiel liste over de kvalificerede til næste års DM. Og jeg må indrømme at jeg har booket 24. august 2013 i kalenderen. 95 point og 1. vinder MÅ række til en DM-kvalifikation.

Ingen kommentarer: