lørdag den 5. december 2015

Planlægning af første halvår 2016

Tre skønne hunde på dejlig strandtur

Det har været en ren afslapningsdag, og velfortjent synes jeg. Sove længe, gå tur med hundene, til København og spise frokost med Kirsten på Europa, lidt julegaver til os selv (!), gå tur med hundene – som blev ganske kort målt i afstand, men indebar fri leg med tre andre hunde, mens førerne snakkede … om hunde.

5 hunde leger sammen, er det ikke bare skønt?!

Selv Megan kom i omdrejninger, og så bliver det ikke meget større!

Christian har overnattet efter en julefrokost og bliver til i morgen, så det har været en ekstra hyggelig eftermiddag og aften.

På hundesiden er planlægningen af første runde af Rallyinstruktøruddannelsen i fuld gang. Anden runde til efteråret er ikke officielt annonceret, men der er allerede 6 tilmeldte, så der bliver nok snart lukket, det er dejlig at Anita og jeg med dette forløb åbenbart har udbudt noget, som der virkelig er efterspørgsel efter.

Det sværeste på hundesiden i dag har været at få overblik over prøverne i 2016 – rally og HTM – for at planlægge hvilke prøver jeg skal deltage i og med hvilke hunde.

Jeg har ambitioner om at deltage i både DM og Årets Hund i rally med alle tre hunde, fortsætte I HTM med Max og gå i gang med Max i FS og Lille Bjørn i HTM.

For første halvår 2016 indebærer det at jeg skal deltage i 16-18 arrangementer med 39-52 officielle starter (for sjov ikke medregnet). Det lyder vildt og noget nørdet, men det er bestemt til at have med at gøre.

Selvfølgelig er der men’ner: Bliver Lille Bjørn klar til HTM, bliver Max klar til FS, er Megan stadig frisk? Det er nogle tanker der lige kan poppe op, og så bliver de gemt væk ved at jeg tænker på noget positivt.

Vi træner med henblik på at blive klar til de prøver, vi stræber imod. Så jeg træner højrehandling med Max i stor stil både af hensyn til rally og HTM, fra næste uge går den mere målrettede HTM2 og FS1 træning i gang, og på mandag bliver Lille Bjørn første gang testet seriøst i HTM1.

Og Megans nye rallybog skal indvies, så hun holder sig naturligvis frisk længe endnu.

Ingen kommentarer: