søndag den 20. december 2015

Første feriedag

 

Jeg har fået mulighed for at holde juleferie og det passede ret perfekt, 16 dages tiltrængt ferie. Første feriedag var i går, og det var en dejlig dag.

Først 2 timers træning i Køge med Anita.

Jeg skulle kun have haft drengene med, men Megan var den der var allermest ivrigt efter at komme med, så planerne blev ændret.

Megan var på i en lille halv time med alt mulig rally, specielt dobbeltspring ro, kegle og felt, og jo, hun kan høre lidt kan jeg godt se, når der er ro og jeg råber højt i en hal, hvor det runger lidt, Jeg tager hende med i morgen også, og prøver at få styr på håndtegn til felt og kegle, som bliver forvekslet indimellem.

Max og HTM2-programmet, vi arbejdede lidt med de nye positioner: P2 (front) i løb, P6 (tværs) i løb og P3 (but) i langsom gang, og det virker ret godt. Der var noget kludder med afslutningen, men mens jeg skriver dette er det gået op for mig, hvad der går galt – jeg skal simpelthen vende i P1 i løb i stykket før afslutningen, så jeg ender helt oppe ved dommerne inden stykket med de langsomme positioner. Det skal lige afprøves i morgen.

Lille Bjørn og HTM1-programmet. Tænke, tænke. P5 skal vi nok få styr på, P9 (mellem benene) er det straks værre med. Det er en foretrukken position i ro og meget langsom gang, men hvis der er den mindste risiko for at jeg rammer ham søger han væk – naturligt nok – så det er lidt bøvlet. Han bakker også fint mellem benene, men kun til han kommer til at berøre mig … Så jeg skal nok arbejde med en anden position, for en sikkerheds skyld.

Det indgår bestemt også i overvejelserne om det giver mening at arbejde med ham i HTM1, hvor der trods alt er en del ny adfærd. Eller om jeg bare skal holde fokus på rallyen, han nærmer sig jo hastigt der 9 år.

Til sidst vatr det Max og F1-programmet, ligesom Lille Bjørns uden musik. Jeg synes ikke jeg får rigtigt flow i tricksene, jeg kunne starte med at sænke kriterierne og belønne meget mere … Der er så meget potentiale i Max og FS, så jeg må virkelig tage mig sammen hvis jeg vil gøre det seriøst. Det kan godt være, det "kun" er tredje prioritet i forhold til Rally/HTM, men det betyder jo ikke, at det skal trænes mindst lige så seriøst.

Endelig skulle jeg lige arbejde med nogle af vores svære øvelser på højre side i rally. Endnu engang note til mig selv: Lad være med at gemme det sværeste til allersidst.

Som sædvanlig fik jeg gode og præcise tilbagemeldinger fra Anita.

Hjemme stod den på hjælpe til forberedelser til for-juleaften med Christian, Sandra og Frasse.

En tur med hundene da anden var kommet i ovnen.


Og så ellers forjul = traditionel dansk juleaften med and, flæskesteg, frikadeller mv. Samt gaver.

Vi er så heldige at have nogle meget betænksomme hunde, og i år havde de helt tydeligt koordineret deres indkøb, Jeg fik simpelthen CD’er med tre af Rolling Stones tidlige LP’er:
  • The Rolling Stones, den amerikanske udgave af deres debutalbum, med Not Fade Away (30. maj 1964). Det den med Walking the Dog :-)
  • Aftermath, igen den amerikanske udgave (20. juni 1966), som kun indeholdt 11 numre mod den engelskes 14, men inkluderer Paint it Black, som ikke er med på den engelske.
  • Between the Buttons, den engelske udgave fra 20. januar 1967.
Så det blive lige til noget genhør af nogle af min ungdoms favoritnumre

Ingen kommentarer: