tirsdag den 1. december 2015

På vej mod championklassen

Huskebane 1

Det hører til sjældenhederne at min performance journal ikke bliver skrevet samme dag, som træningen eller konkurrencen finder sted, men i dag er så en af de sjældne undtagelser.

I går var første gang jeg var til træning efter forrige weekends prøver i Sorø, det var rallyholdet hos Johanna, og hold da op hvor er det sjovt, hyggeligt og udfordrende.

Dagens temaer var hukommelsestræning og forstyrrelser.

Der var rallyskilte på banen, men de lå ned, og de blev vendt efter cirka 5 minutter, hvorefter vi skulle gå banen. Vi fik heldigvis hjælp af nogle kegler (til første og sidste skilt), en kegle (til fremsending) og et spring, og skiltene blev som nævnt bare vendt, ikke fjernet helt.

Vi skulle først gå banen normalt (forfra). Derefter skulle vi gå den bagfra. Efter hver banegennemgang feedback.

Max gik ret sejt, jeg har skal øve mig mere på dæk og stå på højre side, ellers gik det strygende. Der var lige en enkelt tur hen til Annesine, men den søde Annesine fra for 14 dage siden var det altså ikke :-)

Banen i går som jeg huskede den til aften

Lige inden jeg skrev dette indlæg prøvede jeg om jeg kunne huske banen … og sørme om jeg ikke kunne.

Pointen er, at man godt kan lære en prøvebane næsten udenad til en prøve, så man kan støtte sin hund optimalt. Det var ganske typisk, at jeg de steder jeg kom i tvivl, mistede kontakten til Max.

Så det at kunne banen udenad er virkelig værdifuldt for mig.

Fristelsesdelen af bane 2

Den sidste bane skulle vi naturligvis også kunne uden ad. Den var nem, 8 øvelser i en firkant, og derefter skulle vi igennem et 4-dobbelt fristende 8-tal, men udsøgte fristelser medbragt af Susanne og mig.

Max gik som en drøm, jeg havde virkelig fokus på at få belønnet at han valgte mig til, og det gjorde han hele vejen.

En skøn start på dem målrettede træning mod championklassen.

Ingen kommentarer: