fredag den 25. marts 2016

Stjerner

Cecilia nærlæser regnskabet (foto: Connie Bai)

I går var Kirsten og jeg for første gang nogensinde i Kong Hans Kælder. Vi har længe talt om, at vi skulle derind, og tilfældet ville, at vi bestilte bord til deres påskefrokost, og kort tid efter fik de deres Michelin-stjerne igen. Så for første gang spiste vi frokost på en restaurant med en Michelin-stjerne.

Det var et fantastisk og overdådigt måltid. Der var ekstraordinære retter imellem og masser på gedigent niveau, helt klart en stor oplevelse. Det var ikke helt billigt, men sådan er det når man kommer op på dét niveau. Det koster mere at opleve stjernerne end de andre.

På næste fredag skal Louise og jeg spise på Pondus i Århus, som har fået Michelins Bib Gourmand (god mad til rimelige priser) og mon ikke også dét, bliver en stor oplevelse? Det er jeg ret sikker på.

I dag havde Sydkystens Hundeskole generalforsamling. Der var bestemt ingen overraskelser. Alle udskiftninger på diverse poster blev helt, som de implicerede havde ønsket og som vi havde foreslået fra bestyrelsens side. Det betyder at to af stjernerne fra den gamle bestyrelse, nu er suppleanter (Christina og Lonni) og i stedet er Amanda og Charlotte kommet i bestyrelsen. Charlotte har været med fra starten af Sydkystens Hundeskole som revisor, mens Amanda er helt ny i denne sammenhæng. Jeg er bare SÅ glad over, at hun sagde ja, til at være med. Hun er allerede en stjerne på rallybanerne med Osseau og Dumle, og jeg er sikker på, at hun vil berige arbejdet i bestyrelsen.

Som sædvanlig blev regnskabet godkendt med akklamation (det er altså også flot), og Cecilia, som var eneste ikke-stemmeberettigede deltager, var særdeles interesseret i det, som man kan se af fotoet øverst :-)

Rallyjubilæumsbogen står også på påske-aktivitetslisten, Jeg fik Anitas umiddelbare kommentarer i dag, og de er – naturligvis – alle sammen relevante, og mange af dem ikke lige lette at håndtere. Der kommer en ekstra side i bogen, der er afklaringer, der skal finde sted, der skal ske nogle ændringer i flere afsnit – og så en masse detailændringer. Det er lækkert med en superskarp korrekturlæser!!!

Hvis mor læser den, så ... (foto: Karina Green)

Så kom der lige en hilsen fra Karina på Facebook. Hun har modtaget With Winning in Mind, og skal i gang med en spændende mental rejse. Karina og Foenix er i forvejen stjerner på rallybanen, så jeg tør ikke tænke på, hvordan de kan udvikle sig, når det mentale i Karinas hoved kommer endnu mere på plads …

Jeg kan bare ikke lade være med at glæde mig over, hvor langt jeg selv er kommet mentalt, og hvordan det, at gå til konkurrencer, er blevet endnu sjovere. Glæden over både prøverne på mandag og på lørdag kan mærkes indeni. Eller sagt med et af mine yndlingscitater fra With Winning in Mind: ”The optimum mental level and let’s just have fun today are really close together.”

Ingen kommentarer: