søndag den 13. marts 2016

Det har været en dejlig weekend!


I går stod den på 3. runde af Rallyinstruktøruddannelsen i Sydkystens Hundeskole. Efter teori på Biblioteket tog til Jersie, hvor de 9 deltagere på instruktøruddannelsen skulle møde 7 rallyudøvere med 9 hunde, og arbejde med banegennemgange og hjælpe de enkelte med specifikke øvelser/momenter. En meget spændende seance, som alle lærte meget af.

Dagens sidste indlæg handlede om Træning mod konkurrence, hvor jeg bl.a. refererede til nogle af Niina Svartbergs gode råd, se referatet af hende foredrag fra 2012 her: ”Alle hunde er forskellige, så man skal iagttage sin hund, og se hvordan de enkelte belønninger og måder at præsentere dem på fungerer. Hunden er facit!”

Det mindende Max mig om til formiddagens hyggelige og lærerige træning med Anita, Conni og Louise i Ringsted.

Til allersidst i træningen (og Max havde været ude og hvilke indimellem!), skulle Max og jeg vise When I’m 64. Da vi stillede op, strøg Max ud til Connis træningstaske og fiskede et trækketov op, og så blev far lige mindet om, at trækkeleg er en god belønning for Max!!!

Udover diverse træning af momenter gik jeg to fulde Walking the Dog, med masser af belønninger. Første gang var noget rod, jeg mistede tempoet flere steder, og fik ikke ordentlig ro ved starten af de nye positioner. Det gik meget bedre anden gang.

Anita mindede mig om at huske at prioritere. Jeg har arbejdet rigtigt meget med FS-nummeret, og det er blevet på bekostning af HTM-nummeret; jeg skal sørge for at være afklaret med, hvad der er vigtigst. Det er helt klart HTM, som jeg sørger for at have mest fokus på de næste uger.

Megan var også med, og det er som altid en fornøjelse med hende, hold da op hvor er hun glad og arbejdsivrig.


Som man kan se af fotoet, er der virkelig gang i musikken til vores træning, og det er svært ikke at lade noget af træningen ved siden af til at ske i takt til den musik, der spiller.


Efter træningen gik turen til Munke Bjergby og fotosession hos Anne Gisselø med Megan og Max, primært med Megan.

Som planlagt kom solen frem og vi havde herlige 5 kvarter, hvor hundene hyggede og der blev taget masser af fotos. Anne havde en masse ideer til opstillinger, og vi var friske på det hele. Begge hunde var skønne at arbejde med, Megan var da totalt i hopla, hun må have drukket af ungdommens kilde, for hun var så frisk som nogensinde.

Jeg har valgt 25 fotos fra sessionen, som jeg får senere, men har fået lov til at vise de to i denne blog – bemærk at det er fuldstændigt rå og uredigerede billeder.

En virkelig skøn hundeweekend.

Ingen kommentarer: