lørdag den 26. marts 2016

Planer


Morgen på Solrød Strand - ikke helt tydeligt, hvilken vej det vil gå ...

Påskeplanerne har været ganske løse. Det eneste, som har ligget 100 % fast i kalenderen har været to gange to timers træning søndag og tirsdag, frokosten i Kong Hans Kælder i torsdags generalforsamlingen i Sydkystens Hundeskole i går samt HTM-prøven på mandag.

Vi havde regnet med at sveskerne kom på besøg, men det blev ændret, fordi Frasse blev syg. I stedet tog vi til Malmø i dag, arrangerede en dejlig påskefrokost, og fejrede Christians fødselsdag på mandag lidt på forskud. Max var med.

Vi tænkte: Butterfly :-)

Ved indrejsen skulle Kirsten og jeg naturligvis vise legitimation. Da betjenten så burene, blev vi spurgt, om vi havde hund med, og sørme om Max’ pas ikke for første gang blev vist frem i officiel anledning.

Det er dejligt at se Max være noget mere selvsikker uden Megan og Lille Bjørn i nærheden. Han kan sørme være lidt fræk, og det er vi rigtigt glade for.

Planerne for mandag er lidt uklare pt., men det er endnu ikke helt udelukket, at vi tager til Malmø om eftermiddagen for at fejre Christian på dagen.

Det, der ligger fast, er, at jeg deltager i HTM-konkurrencen på mandag, at Conni, Louise og jeg har aftalt at vi filmer hinanden (note til mig selv: husk at tjekke videokamera inkl. batterier), at Max og jeg skal op som nummer to ud af fem i HTM2 og som nr. seks ud af tyve i FS1.

Træning er efter planen = ingen træning. Cyklingen fik jeg overdrevet, så Max haltede en anelse i forgårs, men der er intet at se nu, så alt er vel.

Begge programmer er gennemført en del gange mentalt, fast hver aften inden jeg skal sove, og lidt indimellem, som det nu passer ind. Jeg har haft meget fokus på, at have delen før vi går i ringen med, og jeg kan mærke at belønningsdelen også skal med nu. Max har gået nogle stjerneprogrammer og vi skal bare ud og lege sammen bagefter!!!

Jag citerede i går Lanny Bassham: ”The optimum mental level and let’s just have fun today are really close together.” Jeg har specielt fokus på de tanker, jeg vil have i hovedet, når jeg går ind i ringen. Det, der vil få mig til at føle, at Max og jeg bare går ind for at have det sjovt. Og bare rolig, det har jeg helt styr på.

Har jeg styr på det hele? Næh, egentlig ikke. Kirsten har tvunget mig til at afprøve påklædning i morgen til begge numre, så der kommer helt styr på den side af sagen. Og det med baljen = træstub er ikke på plads. Plan B er, at det bare er en balje og ikke en træstub.

Max og jeg går i ringen for at have det sjovt sammen, og jeg er sikker på at vi begge vil have det fint med en balje, der ikke ligner en træstub :-)

Ingen kommentarer: