søndag den 6. marts 2016

Dekonstruktion af FS-program

En ny rekvisit testes til FS

Anita og jeg trænede sammen et par timer i formiddags. Det er altid lærerigt og hyggeligt, når vi træner sammen, men i dag fik jeg ekstra meget med hjem. Jeg skulle demonstrere Max’ reviderede FS-program, og det kan sagtens fungere, tror jeg (vi), men der mangler noget.

Der var et sted i slutningen, hvor jeg bare kunne mærke, at det, jeg havde tænkt, ikke virkede. Så kom der lige en stribe ideer. Max ultimative favoritøvelse er baljen, hvorfor er den ikke med? Det kunne fx være en træstub på vores tur i skoven. Der er for meget heelwork (det nævnte Sonja også), hvorfor ikke lave noget, hvor han følger min hånd/stok (follow)?

Jeg eksperimenterede med begge dele, og sikken det ændrede nummeret på den gode måde. Så jeg skal have justeret på programmet her til eftermiddag.

Heldigvis er der ikke nye tricks, der skal indlæres, men kædningen skal være anderledes, og det bliver et meget bedre program kan jeg godt mærke.

HTM-programmet arbejdede jeg også lidt med, det er primært positionerne, der skal gøres skarpere. Overgangene kan naturligvis udvikles, men de fungerer, som de er.

Megan var med og fik en halv time med træning af diverse rallymomenter, herunder skulle vi teste en interessant kombination, som en kursist på rallyinstruktøruddannelsen havde udtænkt, og som vi skulle afprøve i praksis: Bakke 3 skridt, 1 skridt til højre og Højre omkring i en sekvens, det kan laves på flere måder og ganske finurligt, og fungere!

Rigtig god træning – og tilbage til studiet :-)

Ingen kommentarer: