onsdag den 30. marts 2016

Forventninger

Foto: Grafiko.dk

Jeg glæder mig rigtigt meget til lørdagens prøver.

Foto: Grafiko.dk

Jeg vågnede tidligt i nat, brugte nogle soveøvelser, som plejer at virke, men ikke i morges. Så i stedet gik jeg Max’ HTM-program 4-5 gange mentalt og fik justeret en del deltaljer, ikke mindst hos mig selv, og det føltes godt. Min kropsholdning og måderne at have hænderne på bliver skærpet til på lørdag!

I dag genså jeg prøven, som kan ses her:

Max og Paul i HTM (foto: Louise Vig)

Jeg, kan tydeligt se, at det ikke alt er så skarpt som det burde være, men det er da heller ikke helt i skoven. Jeg er i bund og grund tilfreds og arbejder som sagt og skrevet med alle detaljerne.

Foto: Grafiko.dk

Der er flere, der har taget fotos i mandags, uden at jeg egentlig har tænkt over det, men i dag fik jeg set Camillas (Grafiko.dk) igennem og jeg købte alle 19 af Max og mig. Et par stykker er vist i denne blog, flere følger sikkert. Jeg synes det er så tydeligt, at Max er fuldt fokuseret på mig, på de fotos.

Foto: Grafiko.dk

Jeg har fået flere henvendelser vedrørende træstubbe. I dag kørte jeg forbi Mette på vej hjem fra arbejde, valgte en lovende træstub og fik en hyggeligt snak om HTM mv.

Test af træstub
 
Hjemme igen testede Max træstubben, og den er godkendt.

Foto: Grafiko.dk
 
I morgen står din på træning af lidt positioner og en overgang, så er vi klar til at tage til Jylland fredag ved middagstid.

Det bliver fantastisk!

Ingen kommentarer: