fredag den 30. december 2016

Dagen før dagenDet er noget skidt, når hundene kommer til skade. Det skete desværre for Osseau i går, som man kan læse i Anitas blog. Jeg krydser fingre for, at han snart er helt frisk igen!

En af konsekvenserne var, at Anitas og min træningsaftale i dag blev aflyst. Jeg må indrømme, at jeg et ganske kort øjeblik overvejede, at træne alene de to timer med alle tre hunde, men droppede hurtigt ideen. Jeg kunne bare mærke, at jeg trængte til at slappe af i dag.


Vi nød morgenturen på en næsten mennesketom strand.


Papirerne til rallyprøverne i morgen blev gjort klar. Herunder fik jeg skabt en kø i Netto, da jeg skulle købe gavekort til dommere og øvrige officials :-) Jeg kom til at købe en hat, en flaske champagne og et dusin østers også …

Så har jeg fået læst i både Østersbogen og Nosework-bogen.

Sidstnævnte var (gen)læsning af afsnittet om de fire konkurrencesøg: Udendørssøget, Beholdersøget, Indendørssøget og Køretøjssøget. Det var jo ekstra interessant efter gårsdagens prøve.

Jeg har lovet en anmeldelse af bogen ved lejlighed, men det er godt nok en fornøjelse at læse den omhyggelige gennemgang af hvert af de fire søg, hvordan de indlæres, faldgruber, hvordan problemer løses, hvordan sværhedsgraden øges osv. Det er virkelig en forbilledlig beskrivelse, lige til at arbejde efter, når man har lært det grundlæggende.


Til aften holdt vi en lille generalprøve på nytårsaften med champagne, øster og pasta med jomfruhummer. Det bliver lidt finere i morgen, men det var rigtigt godt også i dag!

I modsætning til i morgen skal jeg tidligt i seng i dag, vi har jo dobbelt rallyprøve i morgen i Sydkystens Hundeskole. Vi skal mødes i hallen kl. 7:00, der er indskrivning fra 7:30 og første banegennemgang 7:45.

Jeg glæder mig til en dejlig dag, det plejer det at være, og det bliver det igen!

Ingen kommentarer: