lørdag den 24. december 2016

En ordentlig forskrækkelse og lidt quizzeri

Lidt af årets rosethøst - opnået med alle tre hunde i rally, HTM, FS og Nose Work

Jeg fik en gevaldig forskrækkelse fra morgenstunden. Jeg lukkede hundene ud i haven, som jeg plejer, gik i bad og skulle derefter give hundene morgenmad. Men Max manglede … Havelågen var blæst op og Max var smuttet, uden halsbånd eller noget.

Ned til stranden med Megan, fløjtede og kaldte, ingen reaktion, op igen, Megan blev hjemme, og jeg gik ned igen. Mødte to personer med hunde, men ingen havde set Max. Jeg var gået ind på Facebook og overvejede et opslag under fosvundne hunde, men ventede lige, da der kom en flok mennesker med hunde sydfra, dem vi tit møder i weekenderne.

Og ja, Max var da bare smuttet til stranden og havde selv klaret sin luftetur sammen med alle de rare hunde og mennesker; jeg fik at vide, at han virkelig havde løbet meget. At sige at jeg var lettet må være en af årets største underdrivelser :-))))

Hvad har jeg lært: 1. Tjek at lågen er lukket ordentligt. 2. Hundene skal have halsbånd på, også når de ”bare” er ude i haven.

Min quiz for 2016 er afgjort, se resultatet her Quiz 2016. De første 13 spørgsmål er alle udtryk for noget jeg har drømt om, og rigtigt mange af målene er nået.

Jeg havde egentlig overvejet at stoppe quizzen, men da jeg begyndte at overveje drømmene for 2017 var der pludselig en hel masse, og 26 spørgsmål kan vel godt danne grundlag for en quiz 2017, se spørgsmålene her Quiz 2017. Jeg håber mange har lyst til at gætte med.

Jeg ønsker alle en glædelig jul … SAMMEN med deres hunde ;-)

Ingen kommentarer: