mandag den 19. december 2016

En god følelse


HTM2

Jeg var rigtigt godt tilfreds med min egen indsats i går. Trods uheld/fejl i begge prøvestarter kom vi godt igen, og jeg fik nogle fine bedømmelser og konstruktive tilbagemeldinger, som jeg virkelig kan arbejde med.

Jeg kunne ikke selv vurdere programmerne, men andre synes de var gået fint, og at jeg bestod begge og fik Q point til begge prøver var ekstra dejligt, så jeg kørte hjem med en rigtig glad følelse.

Begge programmerne blev filmet af Amanda. Der er masser at arbejde med, men især masser af rigtigt godt og Max ser ikke så værst ud i nogen af programmerne …

HTM2: https://www.facebook.com/paul.lysholdt/videos/10210451446138507/

FS1: https://www.facebook.com/paul.lysholdt/videos/10210450875364238/

Planerne er enkle, indtil videre.

I FS skal vi bare fortsætte med den nuværende musik, vi skal have større sikkerhed i momenterne, og der er nogle af de lange forløb, der skal brydes op. Jeg har en allieret, som kigger nærmere på det …

I HTM er jeg i gang med nogle nye positioner/retninger, og de vil uden videre kunne medtages i HTM2-udgaven. Jeg har jo mindst to officielle prøvemuligheder til i HTM2, og det ville da være oplagt at afprøve et forløb med højere sværhedsgrad i HTM2.

I dag har jeg gjort klar til Juleafslutning hos Anja og Johanna i morgen, hvor jeg som tidligere nævnt har givet mig selv den opgave, at alle tre hunde skal op i championklasse.

Det bliver sjovt, men også lidt udfordrende med 3 hunde ud af 8 i klassen, så jeg skal have sikret mig hjælp til at holde alle 3 hunde under banegennemgangen, og så varme dem minimalt op inden de skal på, og minimal tid til belønning.

Max er nr. 1, Megan nr. 4 og Lille Bjørn nr. 7.

Så nærmer juleferien sig hastigt, og der er jeg i fuld gang med at planlægge nogle mindre træningsforløb for alle tre hunde.

De skal alle igennem min ”status på rallyskiltene på højre side – og lidt på venstre”, især Lille Bjørn er i fokus her.

Megan skal igennem noget Nose Work parring inden uofficiel prøve 29.12.

 Med Max har jeg en række challenges (bakke på højre side, behind + sidelæns, front + sidelæns).

I januar-februar er der nogle enetimer på tegnebrættet, så både HTM- og FS-programmerne bliver kigget efter i sømmene.

Det giver mig også en rigtig god følelse, at have styr på den strukturerede træning ;-)

Ingen kommentarer: