tirsdag den 20. december 2016

3 x championklasse


Jeg er næsten lige kommet hjem fra en hyggelig og fornøjelig juleafslutning hos Anja og Johanna i Ringsted Agility Center.

Det er virkelig et flot arrangement, som er for Anjas og Johannas kursister, og omfatter færdighedsprøver, freestyle, HTM, LP og rally.

Jeg havde tilmeldt alle tre hunde til rally championklasse, hvor Anita havde designet en lækker bane:

Bakke 1 skridt – Skift side foran – Sit-dæk-sit – springvand – sit & løb – almindelig gang – sit, 90 grader til højre, sit – hund rundt om fører - sit foran skift til højre sit - 8-tal - synkron højre - slalom med rundtur - synkron venstre - sit under gang - skift side bagved - dobbeltspring ro tilbagespring - 90 grader til højre – dobbeltspring.

Godt flow frem og tilbage (effektiv udnyttelse af den begrænsede plads), 5 sideskift, ikke så mange sitter, kun en enkelt øvelse, jeg ikke kan med Lille Bjørn, det var en bane lige efter min smag.

Vi var 8 i klassen, Max var på først, Megan nr. 4 og Lille Bjørn nr. 8.

Max var lidt dæmpet i starten, der var også tæt pakket i hallen og en del larm, men efter løbet var han godt på og gik en nydelig bane. Vi mistede 3 x ommer og 3 x 1 = 88 point.

Megan synes vist også godt om banen, vi kom fint i gang, ved springvandet skulle hun lige ud og tjekke nogle af de sække, der holder tunneler, men hun kom pænt tilbage. Vi mistede dobbeltspringet, hun stoppede ikke, men løb videre ud til siden. Vi endte med 73 point (1 x 10, 3 x 3 og 8 x 1).

Endelig Lille Bjørn. Han var godt nok sej, og jeg fik mange dejlige tilbagemeldinger om hans performance – han var på, meget energisk, gøede flere gange af ivrighed og gik superflot. Dobbeltspring ro, lavede jeg som enkeltspring (vi har ikke trænet dobbeltspring, så han vendte efter det første spring), og jeg måtte lave sit under gang på højre side om, og ellers var der kun 6 x 1. Netto 81 point.

Samlet var jeg meget meget tilfreds. 3 rigtigt fine banegennemgange, hvor alle hundene arbejdede godt og som alle var beståede, placeringer som nr. 3, 5 og 6 og en flot roset til Max.

Tak til Anja og Johanna for det flotte arrangement, tak til Anita for en dejlig bane og rigtig fin feedback. Tak til Sofie for at være hundeholder og tak til Neel for at jeg måtte passe Sisu.

En skøn juleafslutning!

Ingen kommentarer: