søndag den 16. april 2017

Påske del 4 - Dragsholm Slot


I tirsdags solgte jeg min og Max’ plads til en uofficiel Nose Work prøve i dag. Der var flere gode grunde, men den vigtigste var, at Kirsten og jeg fik mulighed for at spise på Dragsholm Slots bistro Spisehuset, som havde annonceret med en påskemenu med 5 serveringer, og det var en super god prioritering at vælge dén, fremfor en Nose Work prøve.

Vi havde besluttet at tage hundene med, og det var en ekstra bonus at vejrudsigten – som havde forudset regn mv. – heldigvis slet ikke holdt stik, så inden vi skulle spise gik vi en skøn tur omkring slottet i solskin. Vi har også besluttet, at vi vender tilbage, når vi kan opleve rododendron-parken i fuldt flor.

Slotskøkkenet - stedets gourmetrestaurant - fik en Michelin-stjerne i år, så den skal vi bestemt også prøve ved lejlighed, for med det niveau Spisehuset leverede i dag, er vi meget sikre på at få en fantastisk madoplevelse.


Hundene fik bestemt også en god oplevelse, der var masser af spændende dufte, en masse grønt, der skulle smages og på et tidspunkt passerede et rådyr stien, hvor vi gik, i fuldt firspring, og det var godt vi havde hundene i snor!

Hundene har også hjulpet med at ordne rallyskilte og sortere præmier, foder og godbidder i garagen, så de har ikke kedet sig.

HTM- og FS-programmet er gået en del gange, men det er alt sammen foregået inde i mit hoved, så jeg er helt klar til træningen i morgen tidlig med Max. Noget nyt legetøj ligger klar :-)

Ingen kommentarer: