søndag den 9. april 2017

Max strålede, Lille Bjørn var sej og Megan var uartig!


Som nævnt i går skulle vi i dag op 6 gange i rally championklasse, ved to prøver arrangeret af Aktivt Hundecenter i Sjællands Agilitycenter i Ringsted.

Første banegennemgang var hos Johanna kl. 9:15, og jeg skulle op med Max, Lille Bjørn og Megan som nr. 1, 4 og 7. Max gik supergodt, fokuseret næsten hele vejen. Cirkel rundt om fører fra højre side måtte vi lave om og derudover var der 4 x 1, så vi endte med 93 point (3. vinder). Han var en anelse usikker i starten, men jeg fik støttet ham godt, og det føltes ret godt at gå banen.

Lille Bjørn var meget frisk! Der var et par af vores mindre sikre øvelser som vi mistede helt, og der kom 3-4 ommere derudover tror jeg, og han var virkelig ret meget på. Han skulle have været varmet bedre op, må jeg konstatere. Det blev til hans først IB i championklasse. Han var fokuseret og lavede en masse flotte øvelser, men har lige den anelse overgearet, som gjorde at det blev lidt for hektisk. Og så var hans fører for hurtig til at stoppe nogle gange uden at han fik en chance for at nå med.

Megan var meget, meget frisk. Johanna mente hun decideret var uartig. For hun holdt øje med mig en del af tiden, og gjorde så noget andet, hvis det passede hende. Hun fik kikket ind i opholdsrummet, snuset til fristelserne i 8-tal et par gange og hyggede sig gevaldigt. Også IB her.

Vi tog hjem umiddelbart efter, for at vende tilbage 2 timer senere.

Conni skulle dømme den anden championklasse og da der kun var var 6 i klassen, skulle jeg op med Max, Lille Bjørn og Megan som nr. 1, 4 og 6.

Max gik virkeligt skarpt. Jeg kunne mærke, at det kørte, tendenser til slinger blev undgået og det var en ren fornøjelse. Vi blev trukket 4 x 1 for snus og endte dermed på 96 og 1.v., på bedre tid end nr. 2.

Lille Bjørn var nu, som han skal være, når han går bedst. Tilstrækkeligt opvarmet, pustede lidt, han var på. Han gik fantastisk. Vi blev trukket for to ommere, bakke 1 bakke 2 skridt på højre side og fremsending til kegle, tror jeg. Det var alt! 94 point og 3. vinder!

Megan havde igen en fest! Amanda og Anita fulgte med, og konstaterede at Megan gjorde præcis, hvad der passede hende, og det var vist ikke helt lyv. Hun var bestemt ikke trykket af prøvesituationen, og jeg skal da op med hende igen, men det var så ikke lige i dag vi skulle gå noget, der lignede en fornuftig rallyprøve.


Lille Bjørn var supersej, også i den første prøve, og den anden var fantastisk.

Max var bare strålende. To superseje prøver i dag, meget fokuseret og en fornøjelse at arbejde med, det er kontant tilbagemelding fra ham om at jeg har været en ordentlig fører.


Jeg var nødt til at tage dette foto. Der viser Max’ høst af rosetter de sidste to weekender: rød rally, blå HTM, gul rally og grøn FS. Jeg er megastolt af ham!

Ingen kommentarer: