tirsdag den 4. april 2017

Rally på græs


Til aften startede den udendørs rally/LP-træning hos Johanna. Den bliver afviklet på et stor, skønt område hos Charlotte Frigast, og vi den mest fantastiske start med skønt forårsvejr.

Jeg har skiftet hold, så jeg nu gør med Lille Bjørn kl. 18 og Max kl. 19.


På Lille Bjørns hold var jeg i gruppe med Laila og Donna. Vi startede ved en sektion med fristende 8-tal, spring, felt samt 4 kegler og et stopur. Stopuret skulle vi bruge til at tage tid på et forløb, fx en dobbeltslalom, uden hund, men hunden på venstre side og med hunden på højre side. Tidsforskelle af betydning kunne indikere, at vi skulle se nærmere på vores adfærd (fx få den filmet), for at finde frem til årsagerne. Jeg kunne konstatere at Lille Bjørn i spiralerne går lidt hurtigere på højre end venstre side, måske fordi jeg animerer lidt mere der. Med Max fik jeg samme resultat. Det betyder naturligvis, at der ikke skal ændres noget. Lille Bjørn var supersej på denne sektion.

Og ligesådan ved næste, en bane med 10 nemme vendingsskilte med god afstand. Så vi kunne gå banen, som den va,r med hunden til højre eller venstre, eller lave øvelser mellem hvert skilt og dermed få en 20 øvelsers-bane. Jeg gjorde lidt af hver og Lille Bjørn synes bare det er evig sjovt.

Den sidste sektion var hos Johanna, og da hverken Laila eller jeg havde specifikke ønsker fik vi nogle sekvenser af skilte, som vi skulle gennemføre. Bortset fra bakning på højre side og bakke væk, gik det fantastisk med Lille Bjørn, og træningens sidste minutter skulle ikke bruges på de bakkeøvelser.


Max’ hold var blandet rally og LP. Vi arbejdede med de samme sektioner, og jeg trænede udvalgte positioner og links fra HTM. Tiden hos Johanna brugte jeg til at få ideer til links til det nye HTM-program.

Vi sluttede med fællesøvelser, det er flere år siden Max og jeg har prøvet det, og det gik strygende med 15 sekunders sit og 30 sekunders dæk med meget lidt lyd.

Det er virkelig skønt at være udendørs igen og også nødvendigt; for vi nærmer os udendørssæsonen også hvad prøver angår. Jeg kunne godt se på Lille Bjørn og ikke mindst Max, at der skulle snuses ekstra igennem i dag.

En dejlig træningsaften!

Ingen kommentarer: