onsdag den 23. august 2017

Prøver 2018, udsalg, i vandet, 6+, tapas, rally


Sydkystens Hundeskole har fået godkendt de prøver, vi har søgt om i 2018. En dobbelt rallyprøve 11. februar, den traditionelle dobbeltprøve 31. december og som noget ganske nyt en HTM-prøve 30. juni.

Rallyprøver har vi holdt rigtigt mange af (se oversigten her), men HTM-prøver er noget helt nyt. De har givet lidt udfordringer, bl.a. skal der i sagens natur være flere dommere end i rally (hvor vi normalt kan nøjes med en). Der skal være 3 dommere i de officielle klasser, der er tradition for at dommerne selv går op, så vi har booket 5 dommere, 3 autoriserede og 2 forhåbentlig snart autoriserede. De første datoer vi forsøgte os med lappede over med den ene eller den anden summer camp, men den 30. juni virkede fornuftigt, og nu er det hele faldet i hak, prøven er opslået på Hundeweb, og vi glæder os til at prøve kræfter med en type prøve, som vi ellers kun kender som deltagere.

Det er ferietid her på matriklen; i går gennemgik jeg ret hurtigt en stak reklamebrochurer og lokalaviser, og det eneste jeg rigtigt hæftede mig ved var at Mr. Niels Ove i Køge annoncerede med 50 % rabat på alt. Så selvom det at kigge på tøj bestemt er noget jeg ikke tænder på, så gik turen til Køge i dag, og der blev shoppet igennem. Der var virkeligt gode varer at finde, jeg købte to Tenson-vindjakker, et par skjorter, 10 par sokker, Kirsten en trøje og en vest. Derefter gik turen til Rokkekjær, hvor Kirsten købte et par bukser. To flasker frugtlikør blev købt , vi fik en kop kaffe og en muffin, og tog så i Irma, som havde fødselsdag, for at købe lidt tapas til aftensmaden, og endte med desuden at købe diverse cremanter til gode priser.

Vejret var det skønneste sommervejr, på morgenturen kunne jeg se at vandet var helt klart, så Kirsten, Max og jeg besluttede at vi skulle i vandet for første gang i år, det var rigtigt godt, og der var dejlig tomt på stranden.

Jeg husker at træne lidt indimellem, og i dag blev det ren tørtræning af 6+ nummeret, det kan jeg efterånden ret godt. Jeg gik det et par gange i hovedet og to gange på græsplænen med musik men uden hunde, men begge hundene var undrende tilskuere. Om en uge tester jeg formen af sammen med Louise.

Aftensmaden var en meget let gang tapas (to slags pølser og to oste) og noget Beats the Devil Shiraz 2015.


Jeg fik fundet Lille Bjørns og Max’ rallybøger frem, så de er klar til prøverne i morgen, og tænk, nu er Max’ allerede ved at være fyldt …

Vi er ved at lade op til ferien på Bornholm med Sandra, Christian, Frasse og Leo. Jeg tror vi alle glæder os lige meget :-) Hundene er anmeldt til de svenske toldmyndigheder – for naturligvis skal de med – træningen mandag morgen er planlagt, og vejret er garanteret også med os.

Endnu en dejlig feriedag.

Ingen kommentarer: