lørdag den 5. august 2017

Dejligt DM!

En stolt fører! (foto: Anita)

Jeg tog hjemmefra med Lille Bjørn Max kl. 6 i morges, og kom hjem kl. 20, efter en dejlig dag på Odense Dyrskueplads. DKK Kreds 3 var værter for et superflot DM i rally og LP. Kæmpestor tak for det enorme arbejde, der ligger bag, og en virkelig flot afvikling på dagen. Specielt tak til Brigitte Bresson og Dennis Skovhøj, som har været de meget synlige drivkræfter i arbejdet, og naturligvis også tak til de mange hjælpere.

Anita, Amanda og jeg havde aftalt at mødes kl. 7:30 på parkeringspladsen, vi fik parkeret tæt på indgangen, og da portene åbnede, kunne vi finde et godt sted til teltet, tjekke ind og være klar til indmarchen kl. 9.

Jeg fik overholdt mine aftaler med mig selv og hundene. De var med inde, da vi slog telt op mv, kom i bilen inden indmarchen, og blev først hentet efter banegennemgangen af den første championbane.

Lille Bjørn var på som nr. 8-9 stykker, var varmet præcis tilstrækkeligt op, mistede dobbeltspring ro, som jeg valgte ikke at lave om, selv om han stoppede mellem de to spring, drejede og sprang videre, og jeg tror jeg havde 2-3 ommere. Han arbejdede supergodt, jeg kunne ikke forlange mere, og vi gjorde det så godt vi kunne på dagen. Jeg kunne have taget springet om, men det var min vurdering, jeg synes det kørte så godt.

Max var på som nr. 16-17 stykker, var også varmet helt perfekt op, og gik rigtigt fint. Der var en berøring af springet, der var en ommer af 1 skridt stå, 1 skridt sit, 1 skridt dæk, og han ville ikke dække ved dæk gå fra, fordi der var et eller andet med underlaget, så den måtte vi med lidt bøvl lave om, fordi jeg skulle finde et sted hvor han ville dække, inden for øvelsesområdet.

Max’ resultat rakte til en finaleplads – hans tredje finaleplads på tre DM :-) - hvor vi skulle starte som nr. 9 ud af 10. Banen var meget regulær, første skilt var tunnel, vi gjorde klar ved start, jeg gav startsignal, gik, Max tøvede, og han strøg ud af ringen. Amanda fik ham sendt tilbage, og vi gik banen med god kontakt, men var naturligvis IB’et.

Forklaringen kom bagefter: Netop da vi startede, var der en gruppe hunde ved det ene ringhjørne, som var meget højlydte, det kan Max ikke klare, så han løb den modsatte vej. Surt show især i en DM-.finale, men som jeg sagde, det var bedre i finalen end i den indledende runde.

Der var også tid til at tjekke de socialer medier under præmieoverrækkelsen (foto: Amanda)

Præmieoverrækkelsen forløb med godt tempo, så selvom championklassen lå som en af de sidste klasser, gik det fornuftigt hurtigt. Lille Bjørn endte som nr. 15 med 80 point; hvis jeg havde lavet springet om og klaret det havde vi fået 87, som ville have rakt til en 11. plads. Men det var mit valg. Lille Bjørn gik flot, og at blive nr. 15 i championklasse er jeg meget stolt af.

Max fik med sine 88 point fra første runde en 10.plads, hvilket jeg også er meget tilfreds med. Selvom vi ikke taler resultatmål, så håbede jeg da på en finaleplads, og det blev jo opfyldt! Hvis vi talte resultatmål, så ville selv 100 point i anden runde ikke have rakt, for der skulle 193, 193 og 194 for at indtage de tre podiepladser.

Der var flotte rosetter, diplomer og præmier til alle, jeg var overordentlig tilfreds med begge hundene, og begge hundene gik det bedste de kunne.

Det var som tidligere skrevet vores 7. DM, og jeg arbejder helt sikkert på at komme til DM 2018, som afholdes af DKK Kreds 4 i Vamdrup, og igen med begge hunde.

Ingen kommentarer: