onsdag den 30. august 2017

Sidste dag på BornholmSidste dag på Bornholm (i går) blev en rigtig turistdag.

Sidste morgentur gik igen ned til stranden ved Fredensborg Badehotel. Hundene kom i bilen mens vi spiste morgenmad og pakkede og tjekkede ud.


Vi kunne se på parkeringspladsen, at noget kongeligt var under opsejling (Dronningen besøger Bornholm de næste 3 dage).

Derefter kørte vi til Hammershus og gik lidt rundt på området, men det var omkring 22 grader, og det var tydeligt at Lille Bjørn ikke syntes vi behøvede at gå helt op, så det lod vi være med :-)

Vi kørte til Promenadekiosken i Allinge og fik en øl og en softice inden turen gik sydpå og ind ved området med bl.a. Pyrritsøen.


Her gik vi igen en kort tur med hundene. Hvis ikke badetøjet var pakket godt væk, var vi også gået i vandet på stranden, det så vildt lækkert ud, og der var næsten ingen andre.


Vi kørte til Hasle Røgerierne for at få en let frokost (saltstegte sild og vand) og kørte langs vandet til parkeringspladsen lidt fra Jons Kapel.


Jeg havde regnet med at skulle derhen med hundene (Kirsten ville ikke med), og var begyndt at gå, men et tjek af afstanden, tiden for færgeafgang og Lille Bjørns pusten fik mig til at vende om ret hurtigt.


Vi tog i stedet til Kjærstrup Chokolade i Rønne og fik en softice – et godt bytte for turen til Jons Kapel!!! - inden vi tjekkede ind til hjemturen.

På turen hjem hyggede vi med familien, og kunne konkludere, at det havde været en meget hyggeligt og dejlig ferie. Vi har været sammen med vores børnebørn fem dage i træk og det er ærligt talt ret fantastisk og livsbekræftende.

Jeg føler mig ret slidt, så det er dejligt med nogle feriedage inden turen går til Vejen i weekenden. Lidt træning er planlagt og gennemført tidligere i dag og gennemføres senere, men det kommer i et andet blogindlæg.

Ingen kommentarer: