fredag den 18. august 2017

Thorshavn, turist, Barbara

Udsigt fra 6. etage af hotel Hafnia

Dag 3 i Thorshavn var sat af til ingenting, bortset fra aftensmaden på Barbara.

Så vi var turister helt uden planer, var et godt stykke omkring havneområdet, og fik også købt nogle ordentlige souvenirs, bl.a. et specielt træbræt til servering og en nyudkommet lokal kogebog – for det var jo en kulinarisk tur først og fremmest.

Domkirken
 
Gongin

Frokosten blev for tredje dag i træk spist på etika, vi er faldet helt for kombinationen af japansk håndværk og færøske råvarer. På den kulturelle side var et besøg i Domkirken, et genvist af Tinganes og en mere detaljeret inspektion af Gongin.

Middagen på Barbara var bestilt 27. marts, så det var lidt af en overraskelse at få restaurantens dårligste plads …


Men sådan er der så meget. Barbara var en kæmpestor skuffelse, en ren turistfælde, og da jeg i denne blog skriver positive indlæg, bliver omtalen af Barbara henvist til min madblog, se indlægget her.

Besøget på Barbara kan dog på ingen måde udslettet indtrykket af et fantastisk kulinarisk ophold, med KOKS som den funklende stjerne, med Áarstova som en oplevelse på topniveau, og etika som tre oplevelser ligeledes på meget højt niveau.

Samlet set en fantastisk kulinarisk oplevelse, natur- og kulturoplevelser i og tæt på Thorshavn, og i det hele taget en dejlig oplevelse med en forlænget midt-i-ugen tur til Thorshavn.

Ingen kommentarer: