torsdag den 28. juni 2018

God karma


 
Jeg er i den mentale opladningsproces til HTM-prøverne på lørdag. Jeg har den sidste uges tid læst næsten hele Lanny Basshams Parenting Champions, og der er meget skøn genlæsning sammenholdt med With Winning in Mind. Men også nyt.

Hvis jeg havde overvejet at træne i dag, så var det dødsdømt længe inden jeg kom hjem. Det var bare for varmt for mig. Flere kolleger og jeg talte til et møde om, at vi kunne mærke at hjernen slog fra i varmen, og da jeg kom hjem til en temperatur på tæt på 30 grader var alle tanker om træne pakket væk.

Men ikke den mentale del. Jeg har gået Lille Bjørn nye program en del gange mentalt, foretaget flere justeringer, som ikke kræver at Lille Bjørn træner med, og er ved at være ret godt tilfreds med programmet.

Jeg kan godt mærke, at jeg er en hel del mere cool med dette program end med mange tidligere, det kommer af tre års HTM-træning og -konkurrencer 😉 Jeg kan tillade mig at eksperimentere, jeg skal ikke opnå noget, jeg skal bare teste det nye program med Lille Bjørn.

Dagens bedste minde på Facebook var præcis fire år gammelt, Megan vandt en rally championklasse i forbindelse med Hundedagene 2014. Det er rigtigt godt mentalt input.

Jeg vil godt have at prøven på lørdag bliver et ligeså godt minde. Det kan jeg selvfølgelig på ingen måde være sikker på, at det gør, men jeg ved, at jeg kan gøre mit allerbedste med begge hunde, og det har jeg helt kontrol med.

Jeg kan mærke, at jeg ikke tidligere har været så mentalt parat som jeg er nu. Det er denne gang til prøverne på lørdag.

Det føles ret fedt 😊

Ingen kommentarer: