onsdag den 27. juni 2018

Hundedage og sådan noget


Foto: Grafiko.dk

Sydkystens Hundeskole har afholdt mange prøver i LP og rally gennem tiden, og flere år også Hundedage med kurser og/eller prøver over flere dage. Det har altid været lysten der drev værket, og selvom der er flere der har spurgt til flere Hundedage, så er det ikke lige sådan et stort arrangement, vi prioriterer nu.

Foto: Grafiko.dk

Vi holder fast ved nogle rallyprøver, der efterhånden er blevet traditioner, og på lørdag en HTM-prøve, som måske kunne blive en tradition, om end jeg tvivler på det.

Foto: Grafiko.dk

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg længe har drømt om at afholde en HTM-prøve. Jeg har deltaget i en masse, og med Sydkystens Hundeskole i ryggen er der mulighed for at give lidt igen til udøverne af sporten. Men ærligt talt synes jeg ikke det er specielt fedt, at rammerne for et sådan arrangement gør, at det bliver en maratonforestilling. 101 katalognumre, mindst 12 timer fra start til slut, det er ikke den form for hundearrangement jeg synes om, hverken som arrangør eller deltager.

Foto: Grafiko.dk

Men naturligvis bliver det er godt arrangement med de mange gode kræfter, der er med til at drive det!

Foto: Grafiko.dk
 

I dag tjekkede jeg indholdet af kassen med legetøj, og fyldte det i tre sække, så det var til at have i bilen. Det med præmierne tager vi med os fra rallyprøverne, der er præmier til alle deltagere i konkurrenceklasser og til færdighedsprøver.

Foto: Grafiko.dk

I går til Nose Work-træning spurgte Anita om jeg havde set billederne af Lille Bjørn og Max fra Hundedagene i Bramsnæs i 2014. Jeg var et stort spørgsmålstegn, men forklaringen var, at de var poppet op som minde, fordi det er præcis 4 år siden. Jeg må have set dem dengang, Camilla (Grafiko.dk), havde taget en masse, og hundene og jeg var med på en del, og jeg havde aldrig rigtigt fået set på dem. Sært.
 
I dag tog jeg revanche, skrev til Camilla, som heldigvis stadig havde dem i høj opløsning, og jeg købte alle 42. Et udvalg er spredt ud over dette blogindlæg 😊

Foto: Grafiko.dk

Apropos det jeg skrev i mandags om DM i rally, så opdaterede jeg i dag kvalifikationslisten med weekendens tre prøver, der resterer kun to den 30. juni.

Det er vildt, hvad der skal til, for at komme med! I begynderklasse har nr. 20 100 point, nr. 21 99 og er 1.v. af 16. I øvet klasse er 99 og 2.v. af 7 lige nok, 99 og 3.v. af 7 ikke nok. I ekspert er 99 og 3.v. af 28 nok, 99 og 3.v. af 10 ikke nok. Endelig i champion er 97 og 1.v. af 14 nok, 97 og 1.v. af 8 ikke nok.

I juniorklasse er der fortsat kun 9 deltagere, som alle er sikre på at komme til DM. Listen inkluderer, som alle der følger min blog véd, Mathilde med tre hunde, herunder Lille Bjørn og Max.


Billedet viser i øvrigt et kært DM-minde (glasset), som kom i brug til aften.

Det jeg egentlig ville være kommet ind på var min mentale træning og at jeg har aftalt en coachingsession til juli, det kommer der mere om i et senere blogindlæg.

Foto: Grafiko.dk

Men jeg må erkende, at jeg har tænkt meget over det fantastiske der er sket med Lille Bjørn og mig. Hold fast, hvor han stråler på de fotos fra 2014, og har gjort det hele tiden, og for hulen, hvor jeg har været længe om at få det optimale ud af min guldklump. På vej til at debutere i HTM3, tilmeldt sin første Nose Work prøve, skal den 22. juli til rallylandskampen mod Sverige debutere i Avancerad Klass, ikke dårligt af en 11 år gammel hund.

Og endnu bedre: han er fantastisk til det hele.

Ingen kommentarer: