søndag den 17. juni 2018

Turen går til Vejen - 2


Vinderne af juniorklasse: Mathilde Petersen 2. og 3. vinder, dommer
Pia Hansen-Schwartz, 1. vinder Kimmie Wolsted

I dag gik turen igen til Vejen, hvor DKK afholdt rallyprøver.

Der var lidt panik fra start, fordi et skilteholdersæt var sporløst forsvundet, og der manglede nogle kegler. Det blev dog alt sammen klaret, og dermed kunne der igen gennemføres prøver på tre baner.


I dag skulle jeg dømme championklasse og banen var baseret på ekspertbanen fra i går. Igen kom hele pointskalaen i brug, men med flest i den gode ende. Specielt var det en fornøjelse at opleve Julie Uhrbrand og hendes Welsh Corgi Cardigan, som fik 98 point og blev superchampion. Og så Christina og Tempo der fik 100 point med en vidunderlig banegennemgang oveikøbet uden den mindste lyd.

Mathilde skulle for ottende gang op med Boogie, Max og Lille Bjørn ti samme prøve, og i dag var feltet igen på 9 ekvipager. Mathilde gjorde det endnu bedre end i går: Boogie fik 99 point og blev 2. vinder (slået på tid af Kimmie og Vupti), Lille Bjørn blev 3. vinder også med 99 point og Max 6. vinder med 91 point. Alle 9 deltagere bestod hos Pia Hansen-Schwartz!

Lidt statistik efter Mathildes prøver med Lille Bjørn og Max.

8 prøver med Lille Bjørn:


10 prøver med Max:


Mathilde lærer en masse og får en masse erfaring. Med DM om kun et par måneder, så nærmer vi os tiden for de sidste aftaler, for at finpudse formen.

Jeg glæder mig til at komme til DM for ottende år i træk. Selvom det er første gang jeg ikke selv skal op, bliver det mindst lige så spændende at heppe på Mathilde og alle tre hunde. Og naturligvis en masse andre deltagere til DM!

Ingen kommentarer: