tirsdag den 12. juni 2018

HTM-træning og -konkurrencer

Fokuseret Lille Bjørn

Mit fokus er meget klart lige nu: Cirka 100 % på HTM 😊

Jeg er i den gode proces med at lære Paddington udenad. Jeg har designet programmet, så rammerne er på plads. Det er en kombineret HTM2-/HTM3-udgave. Jeg skal debutere med det til prøven 30. juni, og det er absolut realistisk at have en god version klar dér.

Slidt HTM3-manuskript

I går aftes ved 20-tiden gik jeg det tre gange i haven til musik og med manuskriptet i hånden. Max var med i haven, og tredje gang jeg gik i gang ville han pludselig være med, og så gik vi lige en fuld HTM3-udgave. Det passer perfekt til Max (også!), og det kunne da være sjovt at gå det med begge hundene til en prøve! Jeg opdagede først i dag, at jeg havde noteret i kalenderen, at jeg skulle melde til en NW-prøve som åbnede kl. 20. Det glemte jeg, og så har det ikke været vigtigt nok!

I dag har jeg hørt Paddington en del gange i bilen, og Englishman et par gange. Jeg synes det tager lidt længere tid at lære Paddington end det gjorde med Englishman, jeg tror simpelthen det er fordi jeg ikke har de håndtag i den instrumentale musik, som jeg har i sangens tekster. Men det kommer hurtigt alligevel.

Anita og jeg mødtes til en times træning i eftermiddags, og med Lille Bjørn viste jeg en fuld HTM2-udgave, og det fungerer ganske udmærket. Der, hvor det ikke fungerer, er det mig, der ikke har helt styr på overgangene og gør mærkelige ophold, og så er der en ny position, som jeg nok lige skal grundindlæres først! Så efter nummeret arbejdede vi med dét samt nogle af positionerne.

Med Max havde jeg i sidste øjeblik planlagt en fuld udgave, med belønninger styret af Anita (stop af musik).

Det gik intet mindre end forrygende! Jeg slappede af, kiggede op, og Max var med. I den passage hvor jeg på stedet drejer 360 grader til højre og derefter til venstre, kiggede han op på mig, som kiggede op, helt synkront sagde Anita. Jeg kunne mærke, at han var, hvor han skulle.

Der var nogle steder, hvor jeg ikke ventede på ham (fy!), men altoverskyggende var der den fede fornemmelse af at Max var med, han var på, detaljerne fungerede og det føltes så godt.

Træningen frem mod 30. juni er ikke planlagt i detaljer endnu, men takket være Jette Porter har jeg fået mulighed for at optræde med begge numre til en byfest i Ejby 23. juni. Det er en ren foræring træningsmæssigt, at kunne gå to fulde programmer med belønning, det glæder jeg mig meget til.

Idé til påklædning?

Mit eneste problem, som jeg kom i tanker om i dag, er, at jeg ikke har tænkt kostume til Paddington-nummeret. Ideer er mere end velkomne! Og nej, det skal ikke være en bjørnedragt 😉

Apropos 30. juni. Når jeg planlægger prøver kan jeg lide at have kontrol med forløbet. Mange års erfaring gør, at vi i Sydkystens Hundeskole kan afvikle rallyprøver helt uden videre, det er bare så nemt.

En af Max' dommersedler 30.6

Prøven den 30. juni er vores første HTM-prøve, og jeg kan godt mærke, at jeg har fået en meget bedre fornemmelse efter at de første forberedelser efter tilmeldingsfristens udløb er kommet på plads. 101 katalognumre er fordelt på de 5 dommere, rækkefølge og en tidsplan er udsendt, Kate sørger for ”det sædvanlige” til indskrivningen, og jeg har gjort klar til udskrivning af de 180 dommersedler.

Musikanlæg, hegn, tæpper (tak Johanna), resultatark (tak Sonja), backup-musik anlæg (tak Liv), dommerskemaer (tak Tine), DJ’s (tak Helle, Trine og Jette) og alt muligt andet (tak Emmy, Mia, Helle mfl.). Det er dejligt at kunne henvende sig til alle mulige erfarne, alle stiller bare op og er utroligt hjælpsomme.

Rosetter er bestilt (tak Charlotte og Amanda), præmier er bestilt og det skal nok blive en fantastisk dag.

Ingen kommentarer: