mandag den 25. juni 2018

Papirarbejde, og den slags

Fra Megans og mit første DM 27. august 2011 på Bornholm
 
En væsentlig del af en succesfuld prøveafholdelse er at have styr på papirarbejdet. Når jeg ovenikøbet synes at den del også er sjov, så er det ren win-win.

Jeg har i dag gjort dommersedlerne klar til HTM-prøven på lørdag, de har været udskrevet længe, men skulle sorteres pr. dommer. Programmet med den samlede tidsplan er opdateret, diverse andet materiale er gjort klar. Rosetterne skulle forhåbentlig være kommet hjem til Amanda. Legetøjet står i en kasse i garagen og kommer over i nogle plastiksække på onsdag, det er nemmere at flytte rundt på. Der kommer altid nogle bump på vejen op til et arrangement og undervejs på dagen, en med fornuftig planlægning og nogle nødplaner, tror jeg der er styr på det meste.

Det betyder også, at jeg har endnu mere ro på i forhold til mine egne prøver. Jeg har stort set besluttet påklædningen på lørdag, nogle variationer kan komme på tale, men grundlæggende er det på plads. Tak til Jette Porter, som fik mig ind på det oplagte valg i lørdags 😊

Jeg fik trænet 5 minutter med hver af hundene efter aftensmaden. Begge helt tændte, og begge ville gerne have mere. Det får de i morgen, hvor Lonni og jeg træner sammen i Viby. Jeg skal arbejde med nogle få positioner og et fuldt nummer med hver med belønning. Dernæst går turen til Nose Work i Jersie.

Apropos Nose Work så popper der nogle gange muligheder op af den blå luft. Merete skrev til sine kursister om en Nose Work-prøve på Garbogaard 26. august, og efter kort betænkningstid meldte jeg Lille Bjørn til i NW1. Den korte betænkningstid var alene fordi det er dagen efter DM i rally, men nu skal Lille Bjørn altså til Nose Work prøve dagen efter DM.

Apropos DM så er det i år første gang siden 2011 at jeg ikke selv er kvalificeret til DM. Det er længe siden at jeg opgav at forsøge at kvalificere mig, ud fra en simpel erkendelse af, at mit og hundenes nuværende niveau i rally ikke er konsistent højt nok. Måske vender jeg tilbage og forsøger at komme til DM 2019 – jeg er tilmeldt en kvalifikationsprøve på Bornholm 14. juli med Max – eller måske ikke. Det føles ikke så vigtigt lige nu.

Jeg glæder mig til gengæld rigtigt meget over at begge hundene skal til DM med Mathilde som fører, men det kommer der meget mere om senere … Der blev afholdt tre kvalifikationsprøver i weekenden og to næste weekend, og så er det slut. Forhåbentlig kan de endelige kvalifikationslister blive offentliggjort midt i næste uge.

Fotoet foroven er fra mit første DM (2011) med Megan (og i det hele taget), vi blev nr. 7 i championklasse. Dagen efter blev vi nr. 2 i championklasse med 99 point og kvalificerede os til DM 2012, det var en fed weekend!


Nå ja, jeg har da også fået gjort banerne klar til Border Collie Klubbens klubmesterskab i rally på søndag. Banerne var designet for et stykke tid siden, men i dag er de gjort klar. Jeg regner med at komme sent hjem fra HTM lørdag, og så er det dejligt at have sådan noget ”kedeligt” papirarbejde på plads allerede nu 😉

Ingen kommentarer: