mandag den 18. juni 2018

Mathilde og Lille Bjørn i øvet klasse


Jeg må indrømme, jeg følte mig ret slidt i går aftes. Det har været en weekend, der krævede en del energi, men hold da op, hvor har jeg bare nydt begge dagene. Prikken over i’et resultatmæssigt var Mathildes flotte resultater i går. Mette sendte nogle skønne fotos fra weekenden, nogle af dem er vist i dette blogindlæg.

Kirsten er ret imponeret! Kan Mathilde gå med alle tre hunde sammen? Ja da, hun har virkelig styr på dem, både på og uden for banen 😊


For et stykke tid siden havde jeg sagt til Mette, at Mathilde var velkommen til at deltage til Amandas dommereksamen på onsdag, og i går vendte Mette tilbage og sagde at Mathilde gerne ville gå op med Lille Bjørn i øvet klasse!!! Jeg sagde naturligvis ja, og det blev aftalt at hun også skulle gå op med Max i begynderklasse.

Det er altså lidt (læs: MEGET) sejt, selv at foreslå at gå op med Lille Bjørn i øvet klasse, altså uden line. Det har hun aldrig prøvet.

I formiddags skrev Mette og spurgte, om der var mulighed for at Mathilde og Lille Bjørn kunne træne lidt uden snor inden onsdag, og det endte med en halv times træning ved Jersiehallen i dag.


Jeg havde lavet en bane med lidt blandede begynder og øvet skilte, vi talte om kommandoer (verbale og krops) og det gik virkelig godt. Forbilledlig opvarmning, og så gik hun banen med Lille Bjørn 3 gange, med feedback ind imellem.

Det er skønt at se de to sammen, de passer perfekt sammen, Lille Bjørn er superopmærksom, og Mathilde er blevet bedre og bedre til at fange ham, hvis han mister fokus lidt, hvad han næsten ikke gør. Jeg er helt ærgerlig over at Mathilde ikke kan gå med ham i andet end juniorklasse, ja det skulle så være championklasse!!!


Jeg havde også Max med, og Mathilde varmede ham fint op, og gik banen med ham – med snor på. Han var noget tungere i optrækket, og mistede fokus en del gange under hver banegennemgang, men Mathilde kunne håndtere det og de gik superflot. Men det er rigtigt fornuftigt og velovervejet, at det er Lille Bjørn hun har valgt til øvet klasse på onsdag!

Jeg har fået sagt til at dømme en håndfuld rallyprøver, og er derfor inde i en stime med at designe rallybaner. Jeg har for et stykke tid siden gjort dem til 24.6 klar, til aften blev 1.7. færdige og næste runde er baner til 14.-15.7.

Det træningsmæssige fokus de kommende 12 dage er på HTM. I morgen mødes Anita og jeg til træning inden Nose Work-holdet. De sidste detaljer vedrørende byfesten i Ejby 23.6 er kommet, der skal jeg gå fuldt nummer med begge hundene. Der bliver også 1-2 gange træning næste uge. Og pludselig er det 30.6, og Sydkystens Hundeskoles første HTM-prøve løber af stablen. Jeg glæder mig rigtigt meget både til arrangementet og til at gå op, jeg er sikker på at det blive en fantastisk dag.

Ingen kommentarer: