søndag den 10. juni 2018

Mental Management


Vi har haft en skøn weekend med svenskerne, og det var dejligt at Sandra oplevede at kunne være til bryllup i 6½ time, og at Kirsten og jeg godt kunne passe Frasse og Leo uden problemer 😊

Vi hyggede ved morgenmaden, og var alle sammen ved stranden i perfekt badevejr. En is, pakke sammen og tak for en dejlig weekend.


Vi kunne næsten se hundene ånde lettet op. Lille Bjørn er vild med børnene, men hold da op, hvor er det anstrengende for ham at skulle holde øje med dem hele tiden, for at se om de ikke taber noget spiseligt.

Når Max er nær børnene skal man virkelig holde øje med ham, for han udnytter enhver svaghed og snupper det spiselige fra børnene. Men meget af tiden holdt Max sig væk fra børnene, for det går ikke helt stille af sig, når to raske drenge leger, og de skrig, der følger med, kan Max ikke lide.

Jeg har læst halvdelen af Lanny Basshams Parenting Champions, og det er en rigtig god oplevelse. Der er naturligvis en masse kendt stof fra With Winning in Mind, en masse jeg kan huske tydeligt og har gjort, men også ting jeg godt kan huske, men ikke har haft nok fokus på. Bl.a. den specifikke planlægning af træningen, som har affødt at jeg i morgen lægger en plan frem til 30. juni for Lille Bjørns HTM2-program.

Jeg har også fået dette citat, som jeg ikke har set tidligere, og tillægges mange: “Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.” Det kan jeg rigtigt godt lide. Det er en fin karakteristik af mig som amatør – og jeg opfatter amatør som positivt, det at gøre noget, fordi man synes det er sjovt.

Først og fremmest har det mindet mig om, at være meget skarpere til at formulere mine mål og vejen til at nå dem. Så jeg undgår episoder som min ageren ved IF-prøven 26. maj.

Det er alt sammen noget mentalt, og det er jo også derfor jeg læser bøger som Parenting Champions …

 
Jeg har også mere struktureret fået tænkt over min egen organiserede træning. Selvom jeg får styr på den specifikke, individuelle, kalendermæssige træning – og det gør jeg – så har jeg brug for input udefra til mine HTM-programmer. Jeg har ikke helt afgjort strategien endnu, men jeg satser primært på at fortsætte med enetimer hos de bedste.

Jeg glæder mig til 30. juni med Lille Bjørns nye program i HTM2, og jeg glæder mig ikke mindst til 20. oktober, hvor Lille Bjørn skal debutere i HTM3. Begge dele føler jeg mig helt mentalt klart til. Der er en del træning inden, men det er bare træning, det mentale har krævet en del mere, og at det er på plads betyder mindst 95 %.

Ingen kommentarer: