fredag den 29. juni 2018

Knæk og bræk


Et ungdomsfoto af blogskriveren (yderst til højre). Hvad er hans mål?

Held og lykke, pøj pøj. Det var tre udtryk jeg lige kunne komme i tanke om, som jeg bruger når jeg ønsker nogen, at det må gå dem godt.

Hvad vil det sige at det går godt?

Det er simpelt: Det betyder at man når sine mål.

Jeg har meget præcise mål for, hvad der skal til, for at jeg synes det er gået godt for mig, og det er noget jeg selv kan styre. At jeg gør klar til prøver med den rigtige fornemmelse i kroppen og hovedet, at vi går ind og jeg er 110 % fokuseret på Max/Lille Bjørn, og at jeg efter prøven er 110 % fokuseret på hundene, som har gjort det fantastisk begge to, uanset hvad der i øvrigt sker.

Vi i Sydkystens Hundeskole vil gerne have, at alle føler sig som vindere, når de tager fra HTM-prøven i morgen. Der er præmier til alle. Det er en politik vi har lagt for år tilbage. Vi synes at alle, der går op i en konkurrenceklasse, skal have noget med hjem.

Aktuelt et stykke legetøj, men det er virkelig tanken der tæller her. Vi vil godt have at førerne tænker, at de gjorde det godt, uanset hvad der skete. Og uanset om de fik et Q point eller bestod en færdighedsprøve.

At bestå, at få Q point, at vinde en roset, det er en bonus, som vi ikke selv har kontrol over – skrevet af en Lanny Bassham fan 😊 – Hvis Max og jeg laver et fantastisk program, og der er 6 andre der får flere point, så er vores program, da ikke blevet ringere af det …

Det lyder simpelt, men det har taget mig lang tid at komme dertil.

Knæk og bræk til alle der skal op til prøver i morgen: HTM-prøve i Ringsted, Rallyprøver flere steder, Nose Work prøver i Lyngby eller et fjerde eller femte sted.

Jeg håber I alle når jeres mål!

Ingen kommentarer: