lørdag den 9. juni 2018

Paddington

To trætte hunde

Jeg var i hallen i Viby 8-9 i morges for at træne HTM. Jeg skulle arbejde med overgange med Max, og med første del af Paddington med Lille Bjørn.

Vi trænede i pas på cirka 5 minutter, og allerede efter 20 minutter var jeg svedt, og hundene pustede noget.

Vi droslede meget ned, for jeg ville gerne vise Anita starten af Paddington, og hun kom lidt i 9 og jeg skulle gå lidt over 9. Anita fik set det fulde HTM3-nummer med musik uden hund, og dermed også HTM2-udgaven, som slutter efter 2:15. Og til sidst skulle Lille Bjørn og jeg vise det første minut med musik.

Det føles rigtigt godt, også med hund 😊 Der kommer P7 ind som ny position, og ellers er det ”bare” en kombination af indlærte positioner og retninger. Det er tydeligt at jeg er inspireret af både Dengang da jeg var lille og Englishman!!!

Der er noget koreografi, der skal gøres noget ved, og jeg skal have det samlede program ind under huden, men det helt vigtige lige nu er, at det føles helt rigtigt til Lille Bjørn og mig.

To friske drenge

Resten af dagen har stået på svenskerbesøg, vi skulle passe Frasse og Leo mens mor og far var til bryllup i Køge. Det er gået rigtigt godt, og selv om jeg ikke har lavet noget med hundene efter morgentræningen er det godt brugte. Det er hårdt når en 2-årig og 4-årig dreng kører for fuld damp 😉

Ingen kommentarer: