søndag den 31. januar 2010

Endnu en dejlig dag

Megan (Foto: Charlotte Lia)
Klokken er 19:45, Kirsten skal se Livvagterne, hundene bobler intenst omkring os, og jeg ser tilbage på endnu en dejlig dag.
Sydkystens Hundeskole startede tre nye hold i dag, og jeg havde været ude og inspicere træningsarealet i går. Der lå 10 cm. sne, og det så meget tilforladeligt ud, så det skrev jeg ud til deltagerne.
I morges så det en anelse anderledes ud. Det sneede en del, og der kom tre afbud inden kl. 9, og der var endnu flere, som ikke mødte op. Men vi ville naturligvis ikke drømme om at aflyse pga. lidt sne, så den enligt fremmødte rallydeltager med datter fik en enetime på et lille areal lige bag ved min bil, for det sneede mere og mere og det var ikke til at stille en ordentlig bane op.
Rallytimen var lige slut, så dukkede et ægtepar med en beagle op, og spurgte om de kunne melde sig til. De havde læst om os i Sydkysten, og kunne ikke nå at tilmelde sig pr. mail, så de ville da bare lige prøve – og vupti var de med på konkurrenceholdet. De nåede oven i købet at få en introduktion til træningen og gennemgang af alle LP1-øvelserne inden de tre andre deltagere, som nåede frem til dagens træning, kom -  med nogen forsinkelse.
Hold da op hvor kan man nå meget på 1 time med fire entusiastiske kursister; vores nye deltager spurgte efter 5 kvarter hvor længe vi egentlig trænede – den officielle tid er 1 time, men det er altså ikke tilfældigt at konkurrenceholdet er flyttet og er sidste hold :-)
Charlotte og Susanne skulle bagefter lufte hunde ved Karlstrup Kalkgrav, og jeg fulgte med og benyttede lejligheden til at gå med Megan. Vi var ikke de første der gik ved kalkgraven på dagen, men det var tæt på, og der lå høj sne, så både hunde og mennesker fik rigtig god motion.
Hundetræningen slutter officielt 11:15, og normalt er jeg hjemme inden 12. I dag var den ca. 13, og Kirsten undrede sig ikke engang, hun kender mig for godt ...
Let frokost, snerydning, hundene hyggede sig med rester af kødbenene fra i går, og jeg snuppede lige Sullivan's Travels (Preston Sturges, 1941) mens Kirsten gjorde lammekrone af frisk irsk lam klar.
Jeg er virkelig en heldig mand :-)))))

3 kommentarer:

Vomba og Yatzy sagde ...

Ja du er en heldig mand Paul - godt du sætter pris på det ;-))
Men husk, bag enhver mand står en dygtig kvinde!

Hilsner til både dig og Kirsten

Marianne

Camilla Johannessen sagde ...

Er helt enig med Marianne :0)

Paul sagde ...

Hej Marianne og Camilla,
Ja, jeg er fantastisk heldig, og meget meget glad for Kirsten!
Mange hilsner
Paul