tirsdag den 12. januar 2010

Filmklassikere, træning og specialklubber

Tiden flyver, og det koster lidt på hundetræningskontoen, når jeg har bevilget mig selv en filmklassiker hver aften. De sidste tre dage er det Orson Welles, der har stået for tur, med Touch of Evil, Citizen Kane og The Magnificent Ambersons.
Søndag trænede jeg lidt kegle, springapport og fremsending, inden konkurrencelydighedsholdet i Sydkystens Hundeskole. Der var kun to deltagere i går, så vi nåede alle øvelser igennem, og Megan fik lov at være med i en LP2 fællesdæk (perfekt), og en fællessid (gik med, da jeg gik, øv).
Derefter havde jeg aftalt at den skønne engelske springer spaniel Basse fra mit hvalpehold skulle komme med sine forældre, for at få noget introduktion til udstilling, og det var rigtigt hyggeligt – ikke mindst for Basse og Megan som legede og hyggede sig det meste af tiden.
Hjemme igen trænede jeg lidt stillingsskift med Lille Bjørn – flot.
Det kommer selvfølgelig ikke bag på læsere af denne blog, at jeg får rodet mig ind i alt muligt. Men aktuelt er jeg temmelig nyudpeget racerepræsentant for Norwich Terriere i Dansk Terrier Klub. Lizzie Bauder, som er ansvarshavende racerepræsentant, har spurgt mig, fordi jeg står for klubbens hjemmeside og alt det organisatoriske i forbindelse med det årlige skue for Norwich terriere. Og jeg kom til sat sige ja. Årets skue er netop åbnet for tilmeldinger, det bliver den 25. april og igen sammen med Norfolk terrierne og igen hos Køge-Herfølge Jagtforening.
I Spaniel Klubben fik jeg sidste år lov til at udstede pokaler til årets LP-spaniels og sammen med Katrine Søgaard arrangerede jeg den første LP-prøve i Spaniel Klubbens regi. Jeg har spurgt om jeg må få lov igen i 2010, både til at udstede pokaler og stå en for LP-prøve kun for spaniels, og forslaget er under behandling, og jeg håber på et positivt resultat.
Ind imellem får jeg skam trænet med både Lille Bjørn og Megan. Da Kirsten til aften faldt over et træningsskema for Megan udbrød hun: "Så kan jeg godt forstå hun ikke gider!". Så bad jeg hende om at tjekke næste side, og så kom det ”Nå, hvor er det synd for ham, det er alt for meget” – det var Lille Bjørns træningsskema. Jeg har to skemaer, hvor de detaljer jeg godt vil træne med de to (altså to individuelle skemaer), og så planlægger jeg træningen ved at markere de øvelser vi skal træne i en specifik træningsrunde på skemaet. Så er det nemt at hakke af, at vi har gennemført detaljen og skrive kommentarer, hvis det ikke bare er et hak :-)
Fredag ser lige nu ud som en fridag, så der kommer begge hundene til Jersie.

Ingen kommentarer: