fredag den 1. januar 2010

Godt nytårNytårsaften plejer at være en rolig dag hos os, og i går var ingen undtagelse.
Jeg trænede lidt med Lille Bjørn og Megan i haven: næseprøve, felt, elefant, fri ved fod, stillingsskift samt kegle og bakning (de to sidste kun med Megan). Det hele gik fint, men jeg skal lige i tænkeboks med næseprøven. Jeg havde lagt 13 næseprøver ud i tre rækker, og den med min fært lå midt i sidste række. Lille Bjørn fandt uden problemer den rigtige og kom ind med den, og smed den foran mig. Megan fandt helt tydeligt den rigtige, men fik rykket ved flere af næseprøverne, så den med fært kom til at ligge op ad en anden, og hun kom ind med den forkerte. Hun blev sendt ud igen og kom ind med den rigtige. Megan er superdygtig til at diskriminere, men sjusker noget i optag og lidt i aflevering, og det skal vi arbejde med.
Det har været en fredelig nytårsaften. Kirsten og jeg har været os selv og fik en lækker tre-retters med tilhørende vine.
Hundene var forholdsvis rolige. Otto er der aldrig noget med, han sover bare. Megan bliver lidt urolig når aftenen skrider frem og skyderiet tager til. Lille Bjørn kan slet ikke klare alt skyderiet og gør konstant.
Problemet bliver ligesom sidste år løst ved at Megan og Lille Bjørn kom ud i entreen, og ret hurtigt faldt til ro.
Kirsten og jeg så Truffauts ” La sirène du Mississipi” og så var klokken næsten 24 :-)
Godt nytår til alle der læser denne blog!

1 kommentar:

Ulla Kaae sagde ...

Godt nytår alle sammmen 2-benede såvel som 4-benede.
Chilli har taget det buldrende nytår forbavsende (dejligt) roligt. Hofdamen har åbenbart været 'nok' til at dæmpe urolighedsfølelsen.
Su+permennesker har selvfølgelig (osse) en god nytårsaften ... og alligevel får I en ekstra favnfuld gode ønsker for året der venter os alle år 2010
Mange varme tanker til jer alle ;-)