onsdag den 20. januar 2010

Træning, blogs, spanielpokaler og filmminder

Jeg elsker at træne med hundene, og må også nogen gange erkende at jeg må nære mig – som man har kunnet læse flere gange i denne blog er det en disciplin, jeg træner selvstændigt.
Så jeg har fornuftigt meldt fra til noget træning i Nørdklubben, hvor jeg kunne mærke på setup’et og mig selv, at jeg let kunne forfalde til overdreven træning. Godt Paul!
Den i sidste blog nævnte hjemmeside for Nørdklubben er nu lanceret af webmaster og mednørd Conni.
Jeg har i december og januar kørt et lille konkurrencelydighedshold i Sydkystens Hundeskole  og udover at jeg synes at det er sjovt at undervise holdet er det lækkert at se hvor gode fremskridt deltagerne gør. Jeg nævner ingen navne, men en ekvipage som i mine papirer stop som LP1/LP2 har gjort det så godt, at jeg de sidste par gange kun har tænkt LP2, når jeg så dem – jeg håber de får en 1. pr. i LP1 13.2, for de er klar til LP2 :-)
Jeg er irriterende struktureret med træningsdagbogen. Selv med den tunede træningsplan (sæt hakker jf. Bob Bailey) er der alligevel en del skrivearbejde, og det skal altså gøres når jeg kommer hjem fra træning. Ofte skriver jeg også et blogindlæg om træningen, og det gør jeg KUN for min egen skyld. Jeg håber andre har glæde af at læse den, men jeg gør det for at sætte ord på hvordan jeg oplever min egen træning, eller noget andet relateret til træningen af hundene. Til højre for denne blog kan I se en liste over blogs jeg følger, og som jeg kan anbefale andre at følge med. Og så vil jeg da også gerne anbefale Connis hjemmeside, som er den eneste jeg stensikkert tjekker hver dag!! Conni har altid noget på hjerte og hun tager nogle rigtigt gode billeder, og så har hun den rette nørdede tilgang til hundetræning.
Ligesom i 2009 har jeg i år tilbudt Spaniel Klubben at stå for pokaler til årets bedste spaniel i hver af de fire lydighedsklasser i DKK’s program samt at stå for en officiel LP-prøve, denne gang kun for spaniels. Der kan læses lidt mere på min hjemmeside  – og jeg håber naturligvis at forslaget bliver godt modtaget!
Og til sidst noget som absolut ikke har med hunde at gøre … Jeg er også filmnørd, og det rækker tilbage til sidst i 1960’erne :-) Jeg er inde i en periode hvor jeg genser gamle favoritfilm, og er spændt på om de holder. Året har hidtil bl.a. budt på disse skønne film:
  • Les Enfants du Paradis (Marcel Carné)
  • Touch of Evil (Orson Welles)
  • Citizen Kane (Orson Welles)
  • The Magnificent Ambersons (Orson Welles)
  • A bout de souffle (Jean-Luc Godard)
  • Stagecoach (John Ford)
  • Johnny Guitar (Nicholas Ray)
Læs mere på min filmblog, som jeg forsøger at holde løbende opdateret.

Ingen kommentarer: