søndag den 15. maj 2016

Friday On My Mind

Pinsemorgen

En dag uden planlagte aktiviteter med hunde, det er meget rart indimellem :-) Men der blev alligevel brugt lidt tid på forskelligt hunderelateret. Tidshorisonten er pt. cirka 14 kalenderdage frem, mest den kommende weekend, men også den følgende, hvor Sydkystens Hundeskole afholder Hundedagene 2016.

I dag har fokus først været at få afsluttet diverse udeståender vedr. rallyprøven i går. Der var en masse gode oplevelser, som jeg nævnte nogle af i bloggen i går, men de to største var nogle beskeder, som begge gav mig tårer i øjnene af glæde og som jeg har lagret i mit hjerte.

Ellers har fokus været på næste weekend, som for mit vedkommende starter med en fridag fredag, hvor Lonni og jeg tager til Bornholm, for at gå i 95 % rallymode fredag/lørdag. Jeg skal dømme fredag, til prøve med Megan og Max lørdag og dømme igen lørdag. Jeg håber at Lonni og jeg bruger de sidste 5 % til at ordne mindst verdenssituationen!

Jeg har i formiddags lavet de 8 baner til de 2 rallyprøver, jeg skal dømme. Det er altid sjovt, og jeg gav mig selv den udfordring, at ingen af skiltene fra dag 1 måtte genbruges dag 2, bortset fra start, mål og æresplads. Det lykkedes næsten, så ingen der kommer til begge prøver hos mig, vil berettiget kunne beskylde mig for at have favoritskilte.

Det gælder også ærespladsen, hvor jeg fører regnskab med, hvilke jeg har brugt, så i gennemsnit anvender jeg alle positioner lige meget.

Lørdag 18.30 går turen tilbage til Sjælland, og søndag morgen skal jeg afsted med Max og Lille Bjørn til Årslev, hvor de begge skal op i rally og Max i HTM.

Det bliver den rene afslapning :-) Efter to dage med 13 prøver i Roskilde, er 3 prøver på en dag da til at overskue.

Den eneste organiserede træning inden weekenden er onsdagsrallyholdet hos Johanna. Men lidt selvtræning er planlagt, en smule med Megan og Lille Bjørn, og noget mere med Max, hvor specielt HTM-elementerne skal genopfriskes.

Min mentale balance er perfekt. Det er virkelig fantastisk at være tunet ind på kanalen, hvor det hele er træning og for sjov, og point og placeringer ren bonus. En del af hemmeligheden er uden tvivl, at jeg mener det. Men selvom jeg ikke gjorde helt ægte, så tror jeg, at jeg ville kunne komme i en mental tilstand, hvor jeg troede det. Hvilket præcis er, hvad det handler om.

Helt ærligt glæder jeg mig allermest til at være sammen med en masse dejlige hundemennesker tre dage i træk, det bliver bestemt ikke kedeligt.

Ingen kommentarer: