fredag den 14. juli 2017

At blive udødelig … og så dø

Onsdag morgen

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg med samme navn, som nævner, hvor citatet kommer fra.

Jeg synes, at det sværeste i verden er, at forholde sig til død. Vi ved godt, at vores hunde skal dø en dag, vi ved godt, at vores kære skal dø, vi véd godt vi selv skal dø. Men selvfølgelig og heldigvis er det ikke noget, vi tænker på til daglig, for så var livet uudholdeligt.

Husk at plukke lavthængende frugter!

En af de store løgne, mange oplever, er, at andre siger, ”Jeg véd lige, hvordan du har det”, for ingen véd hvordan du eller jeg har det, det véd kun du eller jeg.

Når jeg tænker tilbage på Megans død den 7. juni, så bliver jeg lidt trist, men mest glad, for det, der fylder i mit hoved, er masser af gode minder. De popper op dagligt på Facebook, og jeg bliver glad for hvert eneste minde. Faktisk har jeg ingen dårlige minder om hende, de få dårlige minder er transformeret til muntre episoder, som dengang hun snuppede halvdelen af wienerschnitzlerne ;-)

Max følger ... øh sover

Når jeg tænker på mine forældres død dukker en hel masse ubehagelige minder op, og der er gået meget lang tid, før jeg kunne forholde mig konstruktivt til dem.

Det, jeg har lært, beskriver Lanny Bassham flot i en nyhedsmail, som jeg har gengivet i dette blogindlæg.I min jævne fortolkning: Hvis du oplever noget dårligt/negativt, skal du sørge for hurtigt at få der erstattet af noget positivt. Det dårlige fylder og dræber, så kom af med det!

Fredag morgen
 
Det lyder enkelt, og det er det ikke. Men tror mig, hvis du gør det, så gør det en kæmpeforskel!

Ingen kommentarer: