mandag den 31. juli 2017

Next stop Odense Dyrskueplads

Weekendens prøver er ved at være på plads også administrativt. Resultaterne er registreret på Hundeweb, prøven er færdigmeldt hos DKK, og næsten alle afregninger på plads.

Så er det på tide at have fokus på næste vigtige begivenhed: DM i rally på lørdag på Odense Dyrskueplads.

Sidste generalprøve var rallyprøverne i går, og selvom resultaterne pointmæssigt ikke var i top, var jeg meget tilfreds. Videoerne er blevet studeret nøje, Johannas feedback fra Lille Bjørns bane overvejet, og i morgen, til træningen hos Johanna, arbejder vi med nogle udvalgte detaljer.

Jeg véd at Lille Bjørn er i sit livs form, og vi er helt klar til DM.


Max er stadig 1. reserve, han kommer naturligvis med, og om vi så får besked 1 minut før banegennemgang, er vi klar til at springe til! Max er ikke i sit livs form, men vi kan gå nogle fornuftige baner, og vi skal nok komme i finalen, hvis vi kommer med.

Bortset fra tirsdagstræningen hos Johanna er der ikke planlagt noget rallytræning inden DM. Der er Nose Work med Max i morgen efter rally, og HTM/FS-træning med Anita torsdag. Og det er det.


Jeg har igen igen (#Mianuigen) foretaget prioriteringer. Selvom tanken ikke er rar, så er tiden for Lille Bjørns pensionsring måske ikke så langt fremme. Han har et eller andet med ryggen/bagbenene, ikke noget der ser ud til at genere ham til hverdag, men som 10-årig er det vel ikke unaturligt, med sådanne skavanker.

Han lider også af grå stær, ikke så langt fremskredet, men alligevel. Så jeg har prioriteret at han er den vigtigste hund, og det betyder at vi prioriterer rallykonkurrencer og Nose Work-træning, det sidste som det vi vil arbejde med, hvis rally bliver for hårdt.

Så jeg har meldt fra til Nose Work prøven 8. oktober og i stedet tilmeldt rally i Ølstykke, og dagen inden skal vi til rally i Birkende på Fyn.

Lige nu er fokus dog helt klart på DM. Selv om jeg ikke træner med hund, så er den mentale træning i fulde omdrejninger, og hele forløbet på dagen er tænkt igennem.

DM ER stort, og jeg får det maksimale ud af deltagelsen ved at lade det fylde min hverdag de næste 5 dage.

Ingen kommentarer: