torsdag den 6. juli 2017

Summertime


Sommer er det, vejret er lidt omskifteligt, men hvad betyder det?

Vi har nydt at have to aftener i træk med grillvejr, og fotoet viser Max som prøver at nå brødet, mens Lille Bjørn kigger på inde fra stuen, han tiggede med høje bjæf, og det gad vi ikke høre på den i øvrigt stille aften.

Juli er en relativt rolig måned, men der er planlagt lidt forskellig træning.

Louise og jeg satser på ugentlig træning af 6+ programmet til NM, første gang på søndag, og vi har aftalt hvilket afsnit, vi har fokus på, så det har Max og jeg nogle korte sessioner med hver dag.

Tirsdage er der træning hos Johanna med begge hundene. Næste tirsdag er en særlig træningsrunde for hunde kvalificeret til DM. Lille Bjørn skal jo for første gang med i championklasse – efter at have været med to gange i ekspertklasse – og Max skal med uden at være kvalificeret … Han ligger på 21. pladsen, men jeg har ham med til DM, og håber på et afbud – og har tjekket med arrangørerne, at der er klar til at tage reserver ind på dagen, hvis der er behov for det.

Lille Bjørn har også sin daglige, korte træningssession, det handler om højrehandling, elefanten med uret og sådan noget.

Max er tilmeldt et par uofficielle NW2-prøver, det er tæt på intet vi træner på den front, men der kommer lidt fokus på det næste uge.

17. juli er vi allerede kommet til rallydysten Q3, igen i samarbejde med Sorø Hundevenner og et par andre foreninger, det bliver superhyggeligt. Lille Bjørn og Max er naturligvis tilmeldt, og jeg har aftalt med Amanda, at hun dømmer hele prøven, bortset fra at jeg dømmer de to gange, hun skal op. Amanda er en superskarp dommer, så jeg er ikke i tvivl om at vi får meget præcis feedback og helt klare bedømmelser.

Den 29.-30. juli har Sydkystens Hundeskole sin store rallyweekend, med tre officielle prøver og én uofficiel svensk, landskamp om lørdagen og almindelig dobbeltprøve om søndagen.

Jeg sendte PM og katalog ud for prøverne 30. juli i går, hvilket må siges at være i god tid, og de to reaktioner jeg har fået går typisk nok på: Hvad med PM og katalog for 29. juli? Og jeg svarer pænt, at prøverne 29. juli først lukker for tilmelding på lørdag.

Jeg har virkelig overvejet min egen deltagelse søndag nøje, når jeg nu selv er arrangør og formentlig har en del at se til. Men konklusionen er blevet, at det er en fantastisk træningsmulighed ugen inden DM, så Lille Bjørn og Max skal begge op to gange.

5. august er det DM-dag, jeg er med for 7. gang i træk, og glæder mig naturligvis meget. Lille Bjørn i championklasse, det er stort.

Vores sommerferie i år er lagt i perioden 12. august – 3. september.

Den første uge er hundene i pension, vi starter med et Sanseophold på Hotel Frederiksminde i Præstø, fortsætter med et 4 dages ophold på Færøerne, er hjemme nogle dage, og tager derefter 5 dage til Bornholm med Christian, Sandra, Frasse og Leo samt hundene!

Ferien bliver rundet af med deltagelse i begge dage af Hund i Fokus i Vejen, 2.-3. september, første dag med rally med begge hunde og FS1 med Max, anden dag ”bare” med rally med begge hunde.

Så selv om der er sommer sker der alligevel lidt.

Ingen kommentarer: