onsdag den 26. juli 2017

Afbud til DM


Max og jeg blev den 10. juli inviteret til DM i rally og jeg meldte straks til. Jeg skrev et blogindlæg om det samme dag.

Samtidig med, at jeg takkede for invitationen, spurgte jeg, hvem der var kommet afbud fra. Jeg hørte intet og tænkte ikke nærmere over det, før jeg i startlisten, som blev offentliggjort i mandags, kunne se, at der stod 21 deltagere i championklasse (og i begynderklasse).

Der er sket en menneskelig fejl. Arrangørerne har opfattet, at en deltager med to hunde ikke kunne komme, og har derfor inviteret to reserver. Senere har man fundet ud af, at deltageren havde haft problemer med tilmeldingen, men var meldt til. Så der var tilmeldt 21 i både begynderklasse og championklasse. Kreds 3 har besluttet, at de ikke kunne være bekendt at trække invitationerne tilbage, når reserverne havde tilmeldt.

Jeg synes kredsen har gjort det helt rigtigt, og selvfølgelig skal de ikke trække invitationerne tilbage. Hvis jeg var enhver anden, ville jeg bestemt også sige tak og beholde min plads med Max.

Men jeg er formand for DKKs Rallyudvalg, og uanset arrangørernes forsikringer om, at det ikke er fordi jeg er formand for Rallyudvalget, at jeg er inviteret, så verserer rygtet. Derfor har jeg besluttet at melde fra med Max. Jeg véd, det vil nage mig at deltage i DM, måske få et godt resultat, og så vide at nogen tisker i krogene, om at jeg slet ikke skulle have været med.

Vi er naturligvis klar, hvis der kommer et afbud, så vi kommer med som nr. 20 :-)

Ingen kommentarer: