lørdag den 8. juli 2017

I've got nothing to say but it's ok


I dag var der dømt ren afslapning.


Efter morgenturen med hundene fik jeg en kop kaffe, og gik i gang med at redigere musikken til Be My Life’s Companion, hvor der skulle laves to mindre redigeringer: de cirka 3 sekunders intro skulle gentages, og overgangen efter 1:17 (nu 1:20) skulle være mere elegant.

Derefter gik turen til København, hvor vi startede med let morgenmad på Cafe Europa. Så gik vi op ad Strøget og til Kgs. Nytorv, Kirsten købte et par sko, vi fortsatte til Magasin og købte en flaske rom til Christinan og en flaske Framboise i Magasin (tilbud!), et tørklæde (tilbud!) og videre til Marimekko-butikken. Kirsten fandt en dejlig skjorte og vi fandt et par mindre gaver til Sandra, og blev overvældet: udover at skjorten var på udsalg, fik vi som medlemmer af klub Marimekko 20 % rabat oveni det hele.


Vi endte som planlagt på Gråbrødre Torv og Bøf & Ost, hvor vi fik en glimrende frokost, og 20 % rabat ved at bruge App’en MenuCard.


På vej tilbage til bilen kom vi forbi Højbro Plads, og nød The Spirit of New Orleans, som spillede som en del af Copenhagen Jazz Festival 2017.


Så tog vi hjem og fladede ud, bl.a. med at se lidt Tour de France, og jeg fik brændt to CD’er med den opdaterede Be My Life’s Companion samt fem dele af musikken (til brug for træningen). Den skulle være klar til træningen i morgen hos Louise, hvor det er de sidste to dele vi skal træne. Jeg fik også lavet et nyt Cover til CD’en.

Max og jeg gik ned til vandet, mens Kirsten legede med Lille Bjørn i haven. Max og fyrtårnet er altid et kæmpehit, og jeg brugte det udover leg også som træning af min adfærd. Jeg slappede totalt af, uanset hvor meget han gøede og hoppede, og det dæmpede ham faktisk. Vandet var perfekt, det var næsten helt stille, det var klart, og han fik lov at apportere en del gange.


Vi var ikke særligt sultne, men Kirsten fik den fantastiske idé, at vi skulle have omelet, så vi kunne passende citere titlen på Elizabeth Davids klassiker ”An Omelette and a Glass of Wine”.

Total afslapning, to tilfredse hunde og to tilfredse mennesker :-)

PS: Der er de seneste måneder kommet et par forespørgsler på Rallyinstruktøruddannelsen, som vi har gennemført tre gange i Sydkystens Hundeskole. En fjerde gang er nu under opsejling, og det er aftalt at Amanda og jeg skal gennemføre den sammen. Det glæder jeg mig rigtigt meget til!

Ingen kommentarer: