torsdag den 8. marts 2018

Lille Bjørn 11 år

Lille Bjørn 28. december 2016 :-) (foto: Grafiko.dk)

Jeg ledte efter et indlæg, jeg har skrevet på min hundeblog om træningsdagbog, og det første jeg faldt over var Megans Nytårshilsen fra 2015. Jeg må indrømme at jeg kneb et par tårer, da jeg læste hendes kloge indlæg.

Jeg fandt hurtigt derefter det indlæg jeg ledte efter You can’t control what you can’t measure. Jeg kan absolut anbefale den detaljerede registrering af træning, og jeg anvender den undertiden selv på specifikke detaljer, men slet ikke så omfattende som dengang. Som Megan bemærkede blev træningsdagbogen transformeret til en performancejournal. Det er en anden historie og alligevel ikke.

Lille Bjørn fylder 11 år i morgen, og der er ikke så meget at skrive om ham, som jeg ikke har skrevet. Hvis man læser Lille Bjørn 10 år og derefter Lille Bjørn – superstar, så er man godt dækket ind.

Og dog.

Jeg læste mit allerførste blogindlæg, næsten 10 år gammelt, When Pigs Fly! Jeg sprang 7 år frem til Nedsmeltning. Jeg gik en måned frem til Magisk aften, som bl.a. handlede om min første coachingsession med Anja, uden at det var nævnt eksplicit. Og to måneder senere en anmeldelse af With Winning in Mind.

Ville alt dette være sket, hvis det ikke havde for Lille Bjørn? Muligvis, men bestemt ikke sikkert.

Hvorfor har jeg været så længe om at se hans potentiale? Ja, jeg har nået en masse med ham, men det er helt seriøst det sidste år han er blomstret totalt op – eller rettere, har fået lov til at udfolde sit enorme potentiale.

Jeg er lykkelig for, at jeg derfra bare har kastet mig ud i det. Rally championklasse, Nose Work, HTM – han er en stjerne i det hele, hans udstråling er fantastisk, hans glæde ved at arbejde med hvad som helst uovertruffen.

Der er ikke tegn på at alderen trykker, og 11 år er ingen alder for en lille terrier. Jeg glæder mig vildt til et spændende 2018, og allermest til vores kommende HTM-prøver.

Tænkt at Lille Bjørn da han var 10 år, 7 måneder og 5 dage skulle debutere i HTM, og at det dér gik op for mig, at det var vores disciplin.

Bjørnespor i sneen 8. marts 2018

Kæmpestort tillykke til verdens allerbedste Lille Bjørn!

Ingen kommentarer: