torsdag den 15. marts 2018

Blæsende rallytræning


Efter weekendens rallyprøver på Bornholm har jeg talt og skrevet med Metteom, hvad Mathilde har lyst til i rally juniorklasse, udover at gå med Boogie selvfølgelig 😊

Max er jo kvalificeret til DM. Så det kunne jo være sjovt at bruge en DM-kvalifikationsprøve til at forsøge at få Lille Bjørn med til DM. Og Mathilde er helt frisk på det, supersej pige!


Efter at have trænet med Boogie i Viby i eftermiddags tog Mette og Mathilde videre til Jersie. Jeg havde stillet en begynderbane med 13 skilte op, og havde luftet Lille Bjørn og Max.


Jeg gennemgik banen, Mathilde varmede Lille Bjørn op og gik derefter en superflot bane. Jeg byttede 6 skilte ud, ny banegennemgang og de gik en ny flot bane. Kontakten er eminent og der er et supergodt flow. Der er nogle få øvelser, der driller. Vi har aftalt, at næste gang vi mødes, skal vi specialtræne enkeltøvelser/momenter, så Mathilde får sin egen tilgang til øvelserne.


Det blæste og var meget koldt, men Mathilde var alligevel frisk på at gå den sidste bane med Max. Lidt opvarmning og de gik en superflot bane. Mathilde har helt styr på, at Max skal håndteres anderledes end Lille Bjørn, bl.a. skal hun gå noget hurtigere med Max. Igen er kontakten fantastisk, og selvom der er lidt snus indimellem, så er Max det meste af tiden fuldt fokuseret.

Det er en fornøjelse at se det fine samarbejde Mathilde har med begge hunde, og jeg glæder mig til at se samarbejdet udvikle sig!

Ingen kommentarer: