fredag den 30. marts 2018

Dengang, da jeg var lille, var der ingenting der var forbi


En dag helt uden planer, og vi endte med bare at gøre almindelige hverdags småting.


Morgenturen var til en dejlig afveksling i det skønneste solskinsvejr, og vi mødte heldigvis flere hundevenner, så det var en glad flok hunde der legede ved badebroen, og fik en superstart på dagen.


Vi havde talt om forskellige muligheder for at gå ud og få brunch, men det endte alligevel med at vi besluttede at lave noget selv, og det var bestemt ikke tosset.

Vi skulle i Irma i Greve og handle nogle småting, og tog hundene med, fordi vi så kunne gå en tur med dem et nyt sted. På turen faldt vi over My Coffee Shop, som vi simpelthen ikke har opdaget tidligere … Vi fik en Cortado og noget Summerbird chokolade, som vi nød udenfor i solen.

Da vi kom hjem fandt vi en stout, som Christian har lavet, som vi nød i indkørslen.

Hundene hjalp til med forskelligt i haven, og midt i det hele var jeg alene med Lille Bjørn og sørme om vi fik trænet lidt HTM-positioner; det var slet ikke planlagt, men han ville så gerne.

Dagens allerbedste nyhed var sådan set ikke en nyhed, for vi har vist det et stykke tid. Men Sandra lavede i dag et Instagram-opslag om at hun venter sig, og dermed er vores barnebarn nummer 3 på vej ❤️❤️❤️

Jeg har også forberedt turen til Lund i morgen, hvor Anita og jeg har et par enetimer hos Lina. Jeg har begge hunde med, men mit hovedfokus er på Lille Bjørns HTM2-program.

Jeg fandt videoen fra allerførste gang, vi gik programmet og har noteret de kommentarer, jeg fik til det. Udgangspunktet er, at det i sin nuværende udgave er et fint klasse 2 program. Simpelt, men med tilpas sværhedsgrad og indhold, og det er det program, jeg skal gå 7. april.

Men der er nogle ideer til at øge sværhedsgraden og indhold, som jeg rigtigt gerne vil tage hul på, og eventuelt tage gradvis ind i programmet.

Først og fremmest vil jeg i morgen arbejde med koreografien i programmet. Jeg har allerede en del ideer, hvoraf nogle er taget ind. Men der skal mere til! Hvordan illustrerer jeg, at verden var vidunderlig, da jeg var lille? Eller at ingenting var forbi?

Jeg véd det ikke, men er sikker på at jeg får nogle ideer med hjem 😊

Jeg kan godt mærke, at jeg er mentalt helt anderledes klar end jeg var da jeg var kommet til samme punkt prøvemæssigt med Max. Jeg synes ikke at noget er forbi, selvom jeg ikke er lille eller (fysisk) ung længere. Lille Bjørn på 11 år og fører på 65 år føler sig mentalt ganske unge, og synes det er fedt at skulle debutere i HTM2 den 7. april. Jeg er lige ved at tro, at det er den HTM-prøve jeg har glædet mig allermest til …

Ingen kommentarer: