torsdag den 8. marts 2018

Masser af rally


Max' 2. prøve den 18. februar 2018

Den 18. februar var Amanda og jeg til rallyprøver i Sverige, beskrevet i dette blogindlæg.

I dag har jeg set videooptagelser fra prøverne. Hundene gjorde det godt under ikke så nemme forhold, og selvom de var ret distraheret af underlag og et eller andet ved indgangen til hallen, så holdt de fokus det meste af tiden.

Her er link til Max’ første prøve, Lille Bjørns første prøve, Lille Bjørns anden prøve og Max’ anden prøve.

I weekenden går turen til Bornholm, hvor Anita og jeg skal dømme rally lørdag og søndag. Vi har Dumle, Osseau og Max med. Amanda kører med Mette og Mathilde. Jeg ser frem til to gode dage, det plejer altid at være en supergod stemning til prøver i Hønsehuset, og niveauet plejer også at være meget højt.

Jeg glæder mig – udover naturligvis til Mathildes debut med Max i Juniorklasse - til bl.a. at dømme championklasse, som med henholdsvis 15 og 13 deltagere, heraf mange garvede, har potentialet til noget rigtigt flot rally.

De to prøver er begge kvalifikationsprøver til både DM og Årets Hund 2018. DM kvalifikation løber frem til 30. juni, den aktuelle kvalifikationsliste ligger her. Inkl. weekendens to prøver er der 22 kvalifikationsprøver endnu, så der kan ske rigtigt meget.

Årets Hund omfatter 12 prøver, den første blev afholdt den 24. september 2017, og de to i weekenden er nr. 2 og 3. Den første kvalifikationsliste har jeg udarbejdet, men den første, som bliver offentliggjort på DKKs hjemmeside, kommer efter de to prøver i weekenden. Seks fra top 10 deltager i begge weekendens prøver, og kan skaffe sig en god position inden de næste ni prøver.

Jeg skal ikke selv op i weekenden, og det bliver meget rart for en gangs skyld 😊

Ingen kommentarer: