søndag den 25. marts 2018

Dagen derpå

Dengang Lille Bjørn var meget lille :-)

Det var dejligt med en dag uden planer efter HTM-prøverne i går.

Hundene fik en ekstra lang morgentur – de havde vist også lidt til gode efter i går 😊


Kirsten og jeg fik en lækker frokost på Bossa Nova på Køge Havn.


Da vi kom hjem ville Kirsten hvile, og jeg gik med hundene ned til sydspidsen af Staunings Ø, som fra næste søndag er helt lukket for publikum.


Det er en tur på knap 1½ time, og hvis det havde været bare lidt varmere havde Lille Bjørn ikke orket, men i dag var det ren hygge.

Der har også været tid til at gennemgå forløbet i går, se videoerne, læse dommerkommentarerne endnu engang og justere planerne for den kommende tid. Og endnu engang glæde sig over Lille Bjørns flotte resultat, som jeg er vildt stolt af. Fire gange i HTM, 3 Q point 1 gang og 4 Q point 3 gange, det er rigtigt godt.

Selvom der var to små snuseudfald i går fik jeg ham hurtigt på plads, og vi endte med vores bedste point i HTM1. Jeg havde også for længst besluttet, at hvis han bestod, så skulle vi rykke i HTM2. Jeg har skrevet til diverse arrangører og ser frem til allerede 7. april i Hangar 17 at skulle op med Lille Bjørn til den fulde udgave af Dengang da jeg var lille.


Jeg fandt planlægningsarket, jeg har visualiseret nummeret et par gange i dag, der er nogle tempi, der skal justeres, og nogle nye retninger i de nuværende positioner kommer måske med, vi har taget hul på dem i dag. Og bare rolig, jeg bruger dem kun, hvis de er sikre den 7. april!


Jeg har med vores første fire optrædener i HTM – for ikke at glemme den skønne juleafslutning hos Anja & Johanna – fået udelukkende gode oplevelser med Lille Bjørn. Enetimen med Lina på lørdag skal bl.a. bruges på at tale koreografi, hvor jeg allerede nu er langt længere end jeg har været med Max, fordi jeg har så meget mere overskud, når jeg går med Lille Bjørn. Jeg ser frem til nogle fede oplevelser med Lille Bjørn i HTM2!!!

Jeg glæder mig også til fede oplevelser med Max i HTM3. Der skal bare arbejdes lidt hårdere for sagen. Før i tiden kunne jeg nok være blevet lidt (eller meget) demotiveret af endnu en ikke bestået (det var nummer 6 i træk) og med vores suverænt ringeste point nogensinde. Men sådan tænker jeg bestemt ikke i dag. Selvom Max absolut ikke var på i går, slog han ikke fra, han var bare ikke helt tryg ved situationen – vi har set videoen, og Kirstens første reaktion var, hvad det var for en larm … Og lydfølsomme Max kan uden tvivl være påvirket af den.

Jeg har som udgangspunkt ikke tænkt at ændre noget væsentligt til 7. april. Hangar 17 er nok mit foretrukne HTM-sted, og jeg er overbevist om, at Max og jeg kan vise et væsentligt bedre program den dag, end vi kunne i går. Også her er der nogle nye retninger, jeg overvejer, og noget koreografi, der skal ind.

Men fundamentet bliver helt uændret: SMIL og VENT 😉

Ingen kommentarer: