onsdag den 28. marts 2018

Påskeferie


I dag var det sjette dag af mine tolv dages påskeferie, og turen gik for første ud af tre gange til Sverige. Christian, vores lille dreng 😊 bliver 37 år igen, og det var dejligt og ikke så sædvanligt at kunne fejre ham på dagen. Vi fik set diskokuglen i drengenes værelse, gardinerne blev trukket for, lampen tændt, døren lukket, og så skulle der danses til Bjældeklang. Jeg fandt den ene efter den anden udgave på YouTube, men efter kort tid af hver kunne Frasse fortælle, at det ikke var den rigtige. Til sidst måtte jeg spørge Sandra, hvad den rigtige var. Det skulle være den med Las Vegas Trio! Den ungerede et stykke tid, men så var det heller ikke den rigtige …. Der er mange udgaver af Bjældeklang, så jeg opgav og spurgte Sandra til råds igen. Det viste sig, at det skulle være YMCA med Village People, og så var alt godt 😊

Det er rigtigt sundt at få prioriteterne på plads!

Jeg har tænkt lidt over hundeaktiviteterne de kommende 6 dage, men egentlig overraskende lidt. Faktisk er det, der fylder mest Lille Bjørns debut i HTM2 den 7.april, det vender jeg tilbage til under punkt 2.

De resterende 6 dage omfatter:
  1.  Nose Work prøve med Max i morgen. Bortset fra at Max overtog Lille Bjørns time hos Merete sidste tirsdag har jeg intet trænet med ham. Jeg varmer ham op hjemmefra med en masse positionstræning, masser af belønning med legetøj, og så et par køretøjssøg. Alt sammen for at få brændt energi af. Så kommer vi til DKK klokken ca. 9.15, og så får en fantastisk dag.
  2. Fredag er kalenderen blank. Jeg har planlagt at træne lidt med hundene herhjemme. Nogle HTM-positioner. Jeg har nærlæst dommerkommentarerne fra i lørdags, og jeg skal have nogle flere retninger i P2 og P6 med Max har jeg besluttet. Det samme gælder Lille Bjørn. Der er to steder, hvor jeg selv savner skift i HTM2-programmet, og det bliver en overgang fra P5 til P3 og muligvis en overgang fra P2 til P7. Det der virkelig har fået mig til at fokusere på dette, udover at det er oplagt, at der skal ske noget, er at jeg i lørdags for første gang i HTM1 oplevede, at der var en af dommerne der havde en karakter under bestået.
  3. Lørdag går turen til Lund med Anita. 2 x enetime med Lina, det bliver godt. Jeg glæder mig ret meget til at vise Lille Bjørns nye program, og få input til det, faktisk er det mit hovedfokus.
  4. Søndag skal Lonni og jeg træne sammen i Viby 8-9, og det passer perfekt med, at Kirsten og jeg kan komme til påskefrokost i Præstø bagefter.
  5. Mandag går turen til Trelleborg, hvor Lille Bjørn og Max skal deltage i dobbeltprøve i Fortsätningsklass. Mit eneste kriterie med Max er fokus – som til rallytræningen i går. Jeg glemmer ikke Amandas formaning om, at jeg skal huske hvorfor jeg startede på svenski rally – og ja, det var for at starte forfra med Max for at få forbedret fokus, ikke for at få titler. Jeg skal nok huske det.
  6. Tirsdag er vi tilbage til normale tilstande med først rallytræning hos Johnna med Max, dernæst Nose Work træning med Lille Bjørn i Solrød
Så, som den skarpe læser vil bemærke: Jeg skal til prøver i Nose Work og rally, men mit fokus er på HTM-positioner, det er vist det man kalder prioritering i praksis 😉

Ingen kommentarer: